Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut ayrıldı

Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut ayrıldı
Kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile arkadaş olan Cem Yılmaz'ın ayrıldıkları iddiası sosyal medyayı hareketlendirdi Usta komedyen neden ayrıldı?

Çevirdiği filmler kadar özel hayatıyla da eleştirilen Cem Yılmaz ile kendisinden 27 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ayrıldı. Sık sık arkadaş değiştirmekle tanınan Cem Yılmaz, aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Hayranları Cem Yılmaz’ın oyuncu Rüya Demirbulut’tan neden ayrıldığını merak ediyor. Usta komedyen Cem Yılmaz kimdir? Hangi yapımlarda görev yaptı? Cem Yılmaz nereli, evli mi? Şimdi detaylar

Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut ayrıldı

Yaptığı çıkışlar nedeniyle gündemden hiç düşmeyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile arkadaş olmuştu. İlk kez Etiler'de bir mekandan çıkarkan görüntülenen çiftin ayrıldıkları iddiası sosyal medyayı hareketlendirdi. İkili bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak ikilinin birbirini takipten vazgeçmesi iddiayı doğruladı.

Cem Yılmaz neden ayrıldı?

Son günlerde Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisiyle yoğun tepki alan usta komedyenin başı bu sfeer de özel hayatıyla dertte. AROG, GORA ve Hokkabaz gibi filmlerle adını Yeşilçam efsanelerine yazdıran Cem Yılmaz’ın itibarını gölgeleyen ve hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Erşan Kuneri dizisi kendi oğlu Kemal Yılmaz bile eleştirmişti. Küfürlü ve şiddet sahnelerinden dolayı yoğun eleştiri alan Cem Yılmaz, bizzat kendi oğlu tarafından boykot edilmişti. Öyle ki hayal kırıklığı yaşayan hayranları “Cem Yılmaz öldü” replikleriyle diziye büyük tepki gösterdi. Eleştirilerin odak noktasındaki usta komedyen şimdi de özel hayatıyla da gündem oldu. İlişkilerini uzun süre götürememekle bilinen Cem Yılmaz henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı oyuncu Rüya Demirbulut’tan ayrıldı. Cem Yılmaz’ın kendisini takipten çıkarması hamleisne kayıtsız kalmaayan oyuncu Rüya Demirbulut da  sevgilisini sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Birkaç ay önce oyuncu Serenay Sarıkaya’dan ayrılan Cem Yılmaz’ın kaprisli tavırları nedeniyle uzun süreli birliktlik kuramadığı iddia edilmişti.

Cem Yılmaz Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu oyuncu ve karikatürist Yılmaz, aslen Sivaslıdır. Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü okuyan Cem Yılmaz, ülkemizin ilk stand-up gösterisini Leman Kültür'de henüz 22 yaşında gerçekleştirdi. 1200'ün üstünde gösteriye çıkan usta komedyen Avrupa ve Amerikada da sahne aldı.Leman Dergisi'nde yaptığı karikatürler ile tanınan Yılmaz, "Herşey Çok Güzel Olacak" isimli filmle sinema sektörüne başaldı. Ünlü firmaların reklam yüzü olan Cem Yılmaz, ustalığını konuşturduğu reklamlarıyla bu sektörde adından söz ettirmeyi başardı. 4 farklı karakterde oynayarak çevirdiği G.O.R.A. filmiyle hayran kitlesini artıran oyuncu, “CMYLMZ Fikir Sanat” adında sanat üretim şirketi kurdu. Sık sık vergi listesine giren Cem Yılmaz en çok kazanan oyunculardan olmayı başardı.

Rol aldığı filmler:

2017 - Arif ile 216 (Sinema Filmi)

2017 - Deli Aşk (Sinema Filmi)

2016 - İftarlık Gazoz (Cibar Kemal) (Sinema Filmi)

2015 - Ali Baba Ve Yedi Cüceler (Ali Şenay-Boris Mancov) (Sinema Filmi)

2014 - Son Umut (Cemal) (Sinema Filmi)

2014 - Pek Yakında (Zafer Yıldız/Beşir) (Sinema Filmi)

2013 - Yahşi Çin (Aziz Vefa) (Sinema Filmi)

2012 - Şahane Misafir (Yusuf Antep) (Sinema Filmi)

2010 - Av Mevsimi (Deli İdris) (Sinema Filmi)

2009 - Yahşi Batı (Aziz Vefa) (Sinema Filmi)

2008 - A.R.O.G (Arif / Logar / Kaaya) (Sinema Filmi)

2006 - Hokkabaz (İskender Tünaydın) (Sinema Filmi)

2005 - Organize İşler (Müslüm Duralmaz) (Sinema Filmi)

2003 - G.O.R.A (Arif Işık/Erşan Kuneri/Kubar/Logar) (Sinema Filmi)

2000 - Vizontele (Fikri) (Sinema Filmi)

1998 - Herşey Çok Güzel Olacak (Altan Çamlı) (Sinema Filmi)

24-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar