Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Barışmalarını Kutlamak İçin Amsterdam'a Gitti.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Barışmalarını Kutlamak İçin Amsterdam'
6 yıllık ilişkilerini bir anda sonlandıran İynemli ve Önal çifti, sessiz sedasız barışarak Amsterdam'a kutlamaya gittiler.

Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ilişkisinde şaşırtan detay ile magazin gündeminde yerini aldı. 6 yıllık ilişkilerini sonlandıran çift sürpriz bir şekilde barıştı.

TV8 ekranlarında 2015 yılında yayınlanan Maral: En Güzel Hikâyem isimli dizide Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya ile başrolü paylaşmıştı. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli dizideki rol arkadaşı olan Bige Önal’a gönlünü kaptırmıştı. Rumelihisarı’ndaki bir restoranda kahvaltı çıkışı objektiflere yakalandıklarında Aras Bulut İynemli ilişkilerinin yeni başladığını açıklamıştı.

Amsterdam’da Kutlama

6 yıl devam eden birlikteliklerini Önal ile İynemli aniden noktalamıştı. Ekim ayı sonunda sessiz sedasız barışan çift, ilişkilerini gizli yaşamak isteyerek Amsterdam’a kutlama tatiline gittiler.

Ünlü Gazeteci Mehmet Üstündağ’ın haberine göre ünlü çift; Kasım başında Amsterdam'a giderek aralarındaki sorunları konuşmak için bir süre gözlerden uzak, baş başa kalmayı istemiş.

Evlilik ‘’Henüz Erken’’

Ünlü çiftin ayrılık sebebi ise evlilik konusu olduğu ortaya çıkmıştı. Gazeteci Arif Hür ikilinin ayrılığı hakkında ‘’ Ayrılık talebinin Bige Önal cephesinden geldiğini öğrendim. Önal'ın evlenmek istemesi İynemli'nin ise evlilik konusunu 'henüz erken' diyerek geçiştirmesi ikili arasındaki bağları kopartmış.’’ İfadelerini yer vermişti.

Barışma Tatili

Yetenekli ve yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal ile birlikte 1 ay boyunca Amsterdam'da kalmayı planlıyor. Ünlü oyuncu İynemli ve Önal, Amsterdam da ülkenin yerlisi gibi yaşayıp bol bol sanat galerisi gezmeye devam ediyorlar. İynemli ve Önal çifti, Amsterdam kaçamak yaptıkları tatillerinden bazı fotoğraflarını ayrı ayrı olarak sosyal medya üzerinden takipçileriyle de paylaşıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli bir yandan sete çıkmak için gün sayıyor. Amsterdam tatili sonrası İstanbul’a dönüş yapacak olan yakışıklı oyuncu setlere geri dönerek yoğun bir çalışma ile yoluna devam edecek. Genç ve güzel oyuncu Bige Önal, Aras Bulut İynemli ile yaz tatilinin ardından yollarını ayırmıştı. Güzel oyuncu yeni sezon için dizi anlaşması yapmamıştı. Tufan Taştan’ın vizyona girecek olan Sen Ben Lenin isimli filminde rol almıştı. Film 26 Kasımda vizyona girerek seyirci karşısına çıkacak. 

22-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar