Fox Tv Bir Dizinin Daha Finalini İstedi

Fox Tv Bir Dizinin Daha Finalini İstedi
Fox Tv ekranlarında erken final kararları devam ediyor. Bu sezon Pazar akşamlarında beklediğini bulamayan kanal 3. dizisinin de filan yapmasına karar verdi.

Diziler televizyon ekranlarında bin bir emek ve maliyetle ekrana geliyor. Bir dizi setinde çalışanlar ve aileleri toplamda binleri bulabiliyor ve dizi bütün bu kişilere ekmek kapısı oluyor. Bu sektörde çalışanlar için en büyük korku dizinin final yaparak ekranlara veda etmesi oluyor. Bir dizi final yaptığında dizide çalışan set işçisinden yapımcısına kadar pek çok insan ne yazık ki yeni bir sette iş bulana kadar işsiz kalıyor ve bu durum büyük bir korku olarak her çalışanın bilinçaltında yatıyor. Hemen her sezon erken finaller ya da normal finaller yaşanan televizyon ekranlarında bu sezon bu süreç biraz daha sert işliyor. Sadece Fox Tv ekranlarında aynı gün ekrana gelen üç dizi için erken final kararı verildi. Kanal son olarak Pazar akşamları ekrana gelen Elbet Bir Gün adlı dizisi için final tarihini belirledi.

Fox Tv’de Pazar Kabusu Sürüyor

Bu sezon pek çok yeni diziyi ekrana taşıyan ve seyirciyle buluşturan Fox Tv ne yazık ki özellikle pazar akşamlarında tam anlamıyla hüsrana uğramış durumda. Kanal şu ana kadar Pazar akşamları ekrana getirdiği iki dizisi için final kararı verdi ve diziler ekrana veda etti. İlk önce Uzak Şehrin Masalı ve ardından Yalancılar ve Mumlar adlı yapımlar Pazar akşamı ekrana geldi ve ne yazık ki istenen reytingi alamayarak ekranlara erken veda etti. Pazar akşamı final yapan bu yapımların yerine yayın akışına konulan Elbet Bir Gün adlı yapımda beklenen reytingi alamadı. Fox Tv tarafından pazar akşamları ekrana gelen yeni yapımlarından Most Prodücyion imzalı Elbet Bir gün için 6. Bölümde final kararı alındı. Böylece kanal aynı gün ve saatte yayınlanan üç yeni dizisinin de final yapmasını istemiş oldu.

6. Bölümde Final Yapacak

Most Prodüction imzalı Elbet Bir Gün bu sezon ekrana gelmeye başlayan yeni yapımlardan biri. Dizinin oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk ve Kenan Acar başrollerde yer alıyor. Dizi iki kız kardeşin geçmişleriyle yüzleşmelerini ve yeni bir hayat kurmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Kapadokya’da çekilen ve bir aile dramını anlatan Elbet Bir Gün son olarak pazar akşamı 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Ancak reytinglerde bekleneni karşılayamayan dizi için Fox Tv 6. bölümde final yapmasına karar verdi. Böylece Pazar akşamı ekrana gelen kanalın üçüncü dizisi Elbet Bir Gün’de reyting canavarına mağlup oldu ve final yapması kararlaştırıldı.

22-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar