Arayış Dizisinde Aslı Enver'in Partneri Belli Oldu

Arayış Dizisinde Aslı Enver'in Partneri Belli Oldu
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Aslı Enver’in başrolünü oynayacağı Kaçış dizisinde Aslı Enver’in partneri belli oldu.

Bundan yaklaşık bir ay önce 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayan dünyanın en büyük internet yayın platformlarından biri olan Disney Plus Türkiye pazarındaki seyirci ve abone sayısını artırmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerle marka ve içerik anlaşmaları imzalayan Disney Plus ilk yerli yapım olarak Kaçış’ı seyirciyle buluşturdu. Şu ana kadar pek çok yapım şirketiyle anlaşmalar imzalayan ve platform bu sene içinde ve özellikle 2023 yılında pek çok yerli içeriği seyirciyle buluşturmayı hedefliyor. Özelikle abone sayısını her an daha da artıran platformun anlaşmaya vardığı oyuncular seyircinin dikkatini çekiyor ve bu oyuncuların rol alacakları yapımlar merakla bekleniyor. Türkiye’nin önde gelen başarılı kadın oyuncularından biri olan Aslı Enver de Disney Plus’la içerik ve marka yüzü anlaşması imzalamıştı. Oyuncunun rol alacağı yerli içerik ise Arayış adını taşıyan dizi film olarak belirlendi. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizide güzel oyuncuya kimin eşlik edeceği ise belli oldu.

Mehmet Günsür Arayış’ta

Son yılların başarılı oyuncularından biri olan ve İtalya ve Türkiye’de pek çok yapımda rol alan ünlü isim Mehmet Günsür Disney Plus’ta ikinci dizisi ile de anlaşmaya vardı. Daha önce Atatürk dizisinde rol alacağı açıklanan başarılı oyuncunun şimdi de Ay Yapım imzalı Kaçış dizisinde Aslı Enver ile birlikte yer alacağı öğrenildi. Emin Alper tarafından yönetilecek dizinin senaryosu Nüket Bıçakçı tarafından kaleme alınıyor. Cast çalışmaları halen devam eden dizinin kadrosunda yer alacağı öğrenilen Mehmet Günsür aynı zamanda Ay Yapım tarafından Disney Plus’un en büyük rakibi Netflix için hazırlanan Kül Filminde de alıyor.  Disney Plus’ta yayınlanacak dizide Aslı Enver’in canlandıracağı karakter, arkadaşını bir tarikatın elinden kurtarmak için mücadele veren bir kadına hayat verecek.

Mehmet Günsür Yapımları Neler?

8 Mayıs 1975 yılında dünyaya gelen Mehmet Günsür bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Hamam

·         Hayal Kurma Oyunları

·         İtalyan

·         O Şimdi Asker

·         Anlat İstanbul

·         Aşk Tesadüfleri Sever

·         Unutursam Fısılda

·         İstanbul Kırmızısı

·         Sır Dosyası

·         Pilli Bebek

·         Kasırga İnsanları

·         Beyaz Gelincik

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Fi

·         Atiye

·         Kül ve

·         Atatürk bulunmaktadır.

14-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar