Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat'a Duygusal Veda

Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat'a Duygusal Veda
TRT 1 ekranlarında iki sezondur Pazar akşamları yayınlanan ve reytinglerde ilk sıralarda yer alan Teşkilat’ın başrolü Çağlar Ertuğrul diziye veda etti.

İkinci sezonunu geride bırakan ve Tims & B Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan Teşkilat dizisinde başarılı oyuncu ve dizinin başrolü Çağlar Ertuğrul ile yolların ayrıldığını geçtiğimiz gün yapımcı açıklamış ve başarılı oyuncunun dizinin 3. Sezonunda kadroda yer almayacağı seyirciye duyurulmuştu. Dizide Serdar karakterini canlandıran ve dizinin erkek başrolü olan oyuncu dizinin 1. Sezonu sonunda ayrılıp ayrılmama belirsizliği yaşamış ve yapımcının ikna etmesiyle son anda yeniden kadroda yer almıştı. İstihbarat teşkilatında görev yapan özel bir ekibin hikayesini anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 2. Sezonun sonunda birçok oyuncusuyla yolları ayıran Teşkilat şu an için yeniden bir cast çalışması içine girmiş görünüyor. Dizinin 2. Sezonuyla birlikte Çağlar Ertuğrul, Hakan Boyav, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler ve Mesut Akusta diziye veda etmişlerdi. Dizinin başrolünün de diziye veda etmesi 3. Sezonda Teşkilat’ın nasıl kadroyla ve hikayeyle ekrana geleceğinin merak dilmesine sebep oldu.

Çağlar Ertuğrul Veda Etti

Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul diziye veda etti. İki sezondur dizinin ana erkek oyuncusu olan ve istihbarat teşkilatında kurulan özel timin ana karakteri olan Serdar’ın diziden ayrılması dizinin seyircisini ve oyuncunun sevenlerini oldukça şaşırttı. Geçtiğimiz gün dizinin yapımcısının ayrıldığını doğruladığı Çağlar Ertuğrul da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hem ekibe hem de seyirciye veda etti. Çağlar Ertuğrul paylaşımında oldukça duygusal ifadeler kullandı. Çağlar Ertuğrul paylaşımında “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler. Ve şüpheniz olmasın Teşkilat yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kimler Rol Alıyor?

Tims & B Yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içinde özel seçilen bir ekibin Türkiye’ye zarar vermek isteyen iç ve dış düşmanlara karşı canları pahasına verdiği mücadeleyi anlatıyor. Pazar akşamları ekrana gelen dizide, Deniz Baysal Yurtçu, Tuncer salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yavuz Bingöl, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp yer alıyor. Dizinin 3. Sezon hazırlıkları halen devam ediyor. Dizinin çok yakında sete çıkması bekleniyor.

14-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar