‘Var Bunlar’ Dizisi Hangi Kanalda? Konusu ve Oyuncu Kadrosu

‘Var Bunlar’ Dizisi Hangi Kanalda? Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Z Medyanın imzasını taşıdığı başrollerini Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın paylaştığı ‘Var Bunlar’ dizisi hangi kanalda? Var Bunlar dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler?

15 Şubat 2013 tarihinde kurulan, 27 Nisan 2017 tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlayan ‘Dilediğin Zaman’ ve ‘Dilediğin Yerde’ sloganıyla kurulan iki farklı platform 26 Nisan 2017 tarihinden itibaren Digitürk uygulamasının adlarının tek bir kurumsal ad ile birleştirme kararı alındı ve uygulamaların adları beIN CONNECT olarak değiştirildi. Birbiri ardına orijinal diziler yayınlanmaya devam eden Bein Connect dijital platformu, iddialı dizilerle son yıllarda adından söz ettirdi. Başarılı yapımlarından bazıları Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı ‘Hayaller ve Hayatlar’ dizisi oldu ayrıca dizi 2. Sezon için onay aldı, bunun dışında başrollerini Alperen Daymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen ve Görkem Sevindik’in paylaştığı ‘Erkek Severse’ komedi dizi ve Nilperi Şahinkaya’nin başrolünde olduğu ‘Nasıl Fenomen Oldum?’ komedi dizisi ile izleyicisi ile buluştu. Çok beğenilen ve tutan bu dizilerin ardından yapımcılığını Z Medya’nın üstlendiği başrollerini Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın paylaştığı ‘Var Bunlar’ dizisi ile geliyor. Yakın zamanda bein Connect’te yayınlanacak gündelik hayattan eğlenceli dizi Var Bunlar dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?  

 

‘Var Bunlar’ Dizisi Hangi Kanalda?

Var Bunlar komedi dizisi, BeIN Media Group tarafından 2015 yılında satın alınan ‘Digiturk’le Gelecek, Devamı Gelecek’ sloganıyla adını duyuran dijital platform olan beIN Connect’te yayınlanacak.

Türkiye ve K.Kıbrıs’ta yayın yapan kanal,  ‘Erkek Severse’, ‘Hayaller ve Hayatlar’ ve ‘Nasıl Fenomen Oldum?’ dizilerinin ardından şimdi de ‘Var Bunlar’ komedi dizisini yayınlayacak.

 

‘Var Bunlar’ Dizisinin Konusu Ne?

İçinden çıkılmaz gündelik hayatın tekdüzeliğine sürüklenen iki yakın arkadaş Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alıyor.

‘Var Bunlar’ dizisi ile gündelik hayatın detaylarından benzersiz bir komedi çıkaran iki yakın arkadaşın maceraları her bölümde izleyici karşısına çıkacak farklı konuk oyuncularla şekillenecek, dizi izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

 

Yapımını Z Medya’nın üstlendiği, yapımcılığını Elif Yakarçelik’in yaptığı,

senaryosunu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Arif Gökdeniz Uslu’nun oturduğu dizinin görüntü yönetmenliğini Volkan Şimşek çekiyor.

‘Var Bunlar’ dizisinin afişi yayınlandı ve dizinin ilk fragmanı da geldi. Dizinin ilk ilk tanıtımını izleyenler görüntülere tam not verdi. 

‘Var Bunlar’ Dizisinin Oyuncu Kadrosu

beIN CONNECT’te Yeni Bir Komedi İkilisi Doğuyor! Dizinin başrolünde Giray Altınok (Tufan) ve Kerem Özdoğan (Samet) yer alıyor.

Kerem Özdoğan, ‘Buyur Burdan Bak’ programında yer almış, oradaki oyunculu ile başarısından söz ettirmişti. Oyunculuğu ile dikkat çeken Kerem Özdoğan, 2012’den bu yana tiyatro sahnelerinde deneyim kazanmış birçok oyunda rol almıştı.

Son olarak Güldür Güldür Show’da rol alan Giray Altınok senaristliğini de orada iyice pekiştirmiştir ve son dönemde yazdığı senaryolar ile de çok beğenilmektedir.

Var Bunlar dizisinde ayrıca, Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Selami’ karakteri ile ve uzun yıllardır süren Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği ‘Hüsnü Çoban’ karakteri ile tanınan Özgür Ozan son dönemde Aşk Taktikleri filminde de yer almıştı. Konuk oyuncu olarak Özgür Ozan şimdi de ‘Var Bunlar’ dizisinde yer alacak.

‘Var Bunlar’ Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkmak için gün sayan, ‘Var Bunlar’ dizisi yaz dönemine damga vuracak.

Tüm hızıyla çekimleri devam eden ‘Var Bunlar’ dizisi 21 Temmuz 2022 Perşembe gününden itibaren her Perşembe saat 20.00 de Türkiye’nin dijital içerik platformu beIN CONNECT ekranlarında yayınlanacak.








14-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar