Arda Kural Son Hali ile Sevenlerini Üzdü

Arda Kural Son Hali ile Sevenlerini Üzdü
Bir zamanların genç yeteneklerinden yerli Leonardo Caprio olarak gösterilen oyuncu Arda Kural’ın son hali sevenlerini derinden üzdü.

Ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan kimi olaylar ne yazık ki insanın yüreğini acıtır. Ünlülerin zaman zaman yaşadığı talihsiz olaylar onların hayatlarını etkilediği ve değiştirdiği kadar onları sevenlerin de hayatlarını etkiliyor ve değiştiriyor. Bir zamanların ünlü ve genç yeteneklerinden biri olan ve geleceğin en parlak oyuncuları arasında gösterilen, yerli Leonardo Caprio olarak bilinen oyuncu Arda Kural’ın yaşadığı psikolojik sorunlar onu ne yazık ki derin bir buhrana sürükledi ve yaşanmaması gereken olayların yaşanmasına sebep oldu. Bu durum karşısında genç oyuncu kendini bu talihsiz olaylara karşı koruyamadı ve ne yazık ki hem setlerden hem de hayattan kopmaya başladı. Sonunda öyle bir noktaya gelindi ki Arda Kural ya tamam ya devam diyecekti. O da elinden geleni yapmaya karar verdi.

Arda Kural’ın Son Hali Herkesi Üzdü!

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ekranlardan ve setlerden uzak kalan genç oyuncu Arda Kural son olarak geçtiğimiz sene TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar adlı yapımda yer almıştı. Yeniden ekranlara döneceği beklenen ve sevenlerini umutlandıran bu gelişme ne yazık ki devam edemedi ve Arda Kural bir anda ortadan kayboldu. Koronavirüsün de etkisiyle ortalarda görünmeyen ve yeniden de setlere dönemeyen oyuncu geçtiğimiz günlerde muhabirlerce görüntülendi. Son hali herkesi şaşırtan oyuncunun bu hali sevenlerini derinden üzdü. Koronavirüs nedeniyle vaktinin çoğunu evinde geçiren Arda Kural’ın eski görüntüsünden çok uzaklarda oldu görüldü. Saçları kısa kesilmiş haliyle görünen oyuncunun son hali sosyal medyada ses getirdi ve çoğu yorumda oyuncu için üzüntüler dile getirildi.

Kimseye Kırgınlığım Yok

Bir zamanların ünlü oyuncusu Arda Kural daha önce durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve her şeyi açık açık ifade etmişti. Arda Kural açıklamalarında “ben şöhreti kaldıramamış biri değilim, sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğüm, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı. Ben de öyle yaptım ve sorunları aştım” ifadelerini kullanmıştı. Umarız Arda Kural sorunları aşmıştır ve dimdik yeniden setlere ve sevenlerine dönebilir.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar