Arif Karakollu cinayeti canlı yayında itiraf etti!

Arif Karakollu cinayeti canlı yayında itiraf etti!
Atv ekranlarında bu sabah şok eden bir gelişme yaşandı. Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu'yu nasıl öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti. Kendimi ve namusumu korumak için..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Şanzimet Karakollu ve kızı Emine Aytekin kayıp oğlu Engin Karakollu'nun bulunmasını istiyordu. Anne Şanzimet ve kızı Emine Aytekin tüm şüpheleri baba Arif Karakollu'ya yöneltti. Müge Anlı titizlikle ele aldığı olayın detayları dün yayınlanan programda bir bir çıkmıştı. Anne ve kızı Engin Karakollu'nun katilinin babası olduğunu iddia ederken diğer yandan da katilin babası çıkmaması için dua ediyordu. Bu sabah ise tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen bir gelişme yaşandı.

CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

ATV ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'da yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Şüphelerin odağı olan baba Arif Karakollu bugün canlı yayın esnasında Müge Anlı'dan stüdyoda bulunan eşi Şanzimet Karakollu ve kızı Emine Aytekin'in dışarı alınmasını isteyerek, "Müge hanım, bunlar dışarı çıksın. Herşeyi anlatacağım!" dedi. Stüdyo birden buz kesti. Arif Karakollu'nun itiraf etmesi için anne ve kız dışarı alındı.

KENDİMİ VE NAMUSUMU KORUMAK İÇİN ONU ÖLDÜRDÜM!

Baba Arif Karakollu, oğlu Engin Karakollu'dan eziyet ve işkence gördüğünü anlattı. Süre gelen bu durumdan artık son noktaya ulaşan baba Arif, evinde bulunan tüfek ile oğlu Engin Karakollu'nun göğüsünden vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Arif Karakollu, "Çok pişmanım ama benim kendimi de korumam gerekiyordu. Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Çoçuğumun psikolojisi bozuldu. Benim çocuğum çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu. Bana yaptığı eziyetleri keşke görseydiniz Müge hanım. Ben böyle olmasını istemezdim. Vicdanım rahat etmedi. Cinayeti itiraf etmeye geldim." dedi. 

Canlı yayından alınan anne Şanzimet ve Emine duydukları karşısında sinir krizi geçirdiler. Arif Karakollu'nun "oğlum bize eziyet ediyor" iddialarını anne Şanzimet Karakollu da doğrulayarak, "Bunun sonu ölüm olmamalıydı. Canı veren Allah o alır. Biz Engin'in geldiğini öğrenince Arif'e köye geri gitmemesi için yalvardık. Kalktı gitti. Keşke gitmeseydi oğlumu öldürmeyecekti." dedi. Tüm bu itirafların ardından Bahçelievler İl Emniyet müdürlüğü harekete geçerek zanlı Arif Karakollu'yu canlı yayında göz altına aldılar. Gözaltına alınırken tüm stüdyoya "Hakkınızı helal edin" diyerek veda etti.
 

09-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar