Arka Sokaklar 13. sezon fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 13. sezon fragmanı
Merakla beklenen Arka Sokaklar dizisinin 13. sezon fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'da neler olacak? Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 13. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Eylül ayının ilk haftalarında Kanal D ekranlarında devam edeceği öğrenilen dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 13. sezonunda neler yaşanacak?

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Seyit gelişen olaylar nedeniyle Seyit'in konağındadır. Kazım'ın varlığından rahatsız olan Halil, Kazım'dan güvenilir olduğunu kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmeini ister. Diğer yanda ise Şanlı, Ebru ve Can'ın öldürülmesi için adamlarına emir verir. Koruma evinde olan Can ve Ebru'nun yeri Can'ın yaptığı bir hata sonrasında Şanlı'nın adamlarının eline geçer. Ebru ve Can ölüm tehdidi ile karşı karşıyadırlar. Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir. Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

Daha fazla fragman izlemek için fragmanlar.com'u ziyaret edebilirsiniz.

16-08-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar