Cem Yılmaz: Ölümden Dönmedim, Direk O Yolda İlerliyorum

Cem Yılmaz: Ölümden Dönmedim, Direk O Yolda İlerliyorum
Yaklaşık 10 gün önce trafik kazası yapan ve aracı hasar alan cem Yılmaz ölümden döndü şeklindeki haberlere esprili bir yanıt verdi.

Zaman zaman ünlü ve bilindik isimler bazı talihsiz kazalar geçirirler ve bu olay hemen haberlerde yer alır. Çoğunlukla magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyanın yoğun olarak gündemine gelen bu kazalar bazen anlık olarak verilirken bazen de habere ulaşımın geç olması sebebiyle bir süre sonra gündeme gelir. Geçtiğimiz gün tam da bu dediğimiz türden bir haber magazin basını ile internet haber sitelerinin gündeminde yer aldı. Ünlü oyuncu ve komedyen cem Yılmaz’ın tatil yaptığı Bodrum’da bir trafik kazası geçirdiği ve kendisine ait olan bir araçla bir ticari taksiyle çarpıştığı haberleri gündemde yer aldı. Tabi bu durum haberin doğası gereği ve habercinin de haberini daha iyi pazarlaması amacıyla “Cem Yılmaz Ölümden Döndü” başlıklarıyla yayınlandı. Tabi bu durum ister istemez olaydan yeni haberi olan hedef kitlenin ilgisini çekti ve haber bir anda gündemin ilk sıralarına yerleşti. Bu durum üzerine de ünlü isim Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Ölümden Dönmedim

Bodrum’da tatil yapan ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı yerde bir trafik kazasına karıştı. Ünlü ismin aracı ilçede faaliyet gösteren ticari bir taksiyle çarpıştı ve hasar aldı. Aracın servise çekildiği öğrenilirken olay günler sonra gündeme geldi ve Cem Yılmaz Ölümden Dönü şeklinde başlıklarla okuyucu kitlesine sunuldu. Ancak kazanın üzerinden günler geçmişti ve Cem Yılmaz ağır bir kaza atlatmamıştı. Bunun üzerine ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Cem Yılmaz paylaşımında “10 gün önce bir taksici arkadaşla çarpıştık. Arabalar servisten çıktı hasar onarıldı bile. Neredeyse kazayı unuttuk. Sağ olsun eş dost telaş yapmış ölümden döndü haberini görünce. Ölümden dönen mi var? Elbette ölümden dönmedin direkt o yolda ilerliyorum teşekkürler” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Tatile Devam Ediyor

Öbür taraftan yaz aylarını ailesiyle Bodrum’da kendi evinde geçiren ünlü isim Cem Yılmaz şu sıralar Bodrum’daki tatiline devam ediyor. Ünlü isim son olarak oğluyla birlikte olduğu bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafın altına “kral ve ben” ifadelerini düştü.

25-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler