Arka Sokaklar 546. bölüm izle

Arka Sokaklar 546. bölüm izle
Arka Sokaklar 546. bölüm izle! Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izlemek için tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 546. bölüm izle: Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin ve Ela Yörüklü'nün bulunduğu Arka Sokaklar, 13 Mart Cuma günü 546. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan bölüm sonrası Arka Sokaklar izleyicileri bölümü izleyebilecekleri bir adres arıyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Kanal D resmi internet sitesinde yayınlandı. İlgili bölüme aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 546. bölüm izle

Arka Sokaklar izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını da merakla bekliyor. Öte yandan bir önceki bölümü izlemeyenler için de Arka Sokaklar dizisinde geçen hafta neler yaşandığını paylaşalım.

Arka Sokaklar son bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Ali, adliyeye sevk edilir. Ali'nin avukatlığını yapmak isteyen kişi Nedim olur. Rıza Baba, Ali'nin avukatlığını Nedim'in yapmasından hoşnut olmaz ama elinden de bir şey gelmemektedir. Her şeyin yaşandığı apartmanın kapıcısı, kiracılara şantaj yapmak için dairelere gizli kamera yerleştirir. Olaydan haberdar olan Mesut ve Hüsnü'nün radarına o kapıcı vardır. Ekipteki herkesin amacı Ali'yi aklamaktır. Herkes Ali'nin masumiyetinden emindir. Engin'in içinde ise şüphe vardır ancak Ali'ye değil Nadia'ya karşı. Onun bir işler peşinde olduğunu düşünür. En sonunda Engin için Türkiye'de kaldığını söyleyen Nadia'nın ajanlık yapmak için Türkiye'de olduğu ortaya çıkar. İkili arasına büyük bir soğukluk girer. 

Arka Sokaklar dizisinde geçen hafta neler yaşanmıştı?

Fatih radarına Nedim'i alır. Ailesini elinden alan adama karşı kini her gün daha da artar. Onu öldürmesi an meselesidir. Fatih, Aslı tarafından öldürülür. Kadri'nin güvendiği adamlarından biri olan Şefik, Nedim'i infaz etmesi için bir tetikçi tutar. En sonunda Nedim'in evine bir saldırı gerçekleşir. Olayı araştırmak ise ekibe kalır. Ancak olay çok katlı bir binada gerçekleşir. Eve intikal etmek isteyen ekibin karşısına türlü olaylar gelir. Hüsnü'nün eski komşusu Hamiyet mahalleye döner. Gözünü Hüsnü'ye diker. Hüsnü ise oralı olmaz. Eski kocası Hamiyet'in başına bela olur. Emniyetten koruma isteyen Hamiyet'e korumalık görevini Hüsnü üstlenir.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar