Arka Sokaklar 552. Bölüm izle!

Arka Sokaklar 552. Bölüm izle!
Corona virüs korkusunun işlendiği dizinin 15 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanan 552. Son bölümünde Hüsnü hastaneye yatırılıyor. Hüsnü koronaya yakalandı mı?

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 552. Bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Corona virüs korkusunun işlendiği dizinin 15 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanan 552. Son bölümünde Hüsnü hastaneye yatırılıyor. Hüsnü koronaya yakalandı mı? Ev halkının panik yaptığı bölümde işler iyice çıkmaza giriyor. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar 552. Bölüm izle!

15 Mayıs Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar 552. Bölümü corona virüs konusuyla ekrana geldi. Hüsnü Çoban ateşler içerisinde uyanınca ev halkı paniğe kapılıyor. Göğsü sıkışan Hüsnü zor nefes alıp vermektedir. Hastaneye gitmekte inat eden Hüsnü’yü ikna etmek Mesut’a düşer. Zar zor ikna edilip hastaneye kaldırılan Hüsnü’nün Covid testi pozitif çıkar. Aile tam paniktir. Hüsnü’yü karantinaya ikna etme işi yine Mesut’a düşecektir.

Arka Sokaklar’da neler yaşanıyor?

Damla’nın Cemal tarafından korunmasından rahatsız olan Ezgi vaziyete ayak uydurmaya çalışır. Cemal’den yüz bulamayan Damla, eski aşkı Halil’le yazışır ve bulundukları evin konumunu atar. Eline silah alan Halil kapıya dayanır. Kan çıkması an meselesidir. Bu arada arkadaşıyla yeni bir eve çıkmayı planlayan Tunç gerçi adam atar çünkü kiralar çok pahalıdır. Mesut’a ilginç bir teklifte bulunan Tunç,  Selin’le evlenip evi kendisine bırakmasını ister. İlk başta Tunç’u tersleyen Mesut gelişen olaylar karşısında teklifi düşünmeye başlar.

İlk defa bir dizide Corona vakası!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Kanal D dizisi Arka Sokaklar’a da sıçramıştır. Canan hemşire evine gelince ev sahibi Bünyamin tarafından kötü muameleyle karşılaşır. Apartmana hastalık bulaştıracağı gerekçesiyle, Canan Hemşireyi apartmana koymaz, hatta evin kilidini değiştirir. Olaya fena bozulan Canan hemşire polisten yarım ister. Hüsnü önderliğindeki ekip ev sahibi Bünyamin’e gerekeni yapar. Bu sırada başka bir mahallede Covid şüphelisi vardır. Paramedik Emrah ve ekibi, adamı karantina işi için binaya gelir. Bu arada birisi Emrah’a hasta ile alakalı soru sorar ancak cevap alamaz. Hasta gizliliği sebebiyle yanıt alamayan adam hemşireye taşla saldırır. Ekip hemşireye saldıran Bektaş’ı da cezasız bırakmaz.

Ertesi sabah ateşler içinde uyanan Hüsnü nefes almakta zorlanmaktadır. Tekin babasını hastaneye götürmek istese de hastaneyi meşgul etmek istemeyen Hüsnü kabul etmez. Durumu git gide kötüleşen Hüsnü’yü ikna etmek için çocuklar Mesut amcalarından yardım ister. Ambulans çağrılır. Mesut ve Engin, Hüsnü’yü ikna ederler. Çocuklarını onlara emanet eden Hüsnü hastaneye yatırılır. Canan hemşire onunla ilgilenir. Covid testi pozitif çıkan Hüsnü bakalım iyileşebilecek mi?

15-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar