Arka Sokaklar dizisinden kötü haber! Kanal D kaldırdı...

Arka Sokaklar dizisinden kötü haber! Kanal D kaldırdı...
Arka Sokaklar dizisinden kötü haber! Kanal D kaldırdı... Sevilen dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Arka Sokaklar dizisinin sevenleri 27 Mart Cuma akşamı yeni bölüm için televizyonun karşısına geçtiğinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Her hafta yeni bölümleriyle Kanal D ekranının vazgeçilmez yapımları arasına giren Arka Sokaklar, bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Yeni bölüm yayınlanmadan birkaç saat öncesinde Kanal D, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü yayın akışından kaldırdı. Bu hafta yeni bölümü izleyemeyen izleyiciler büyük üzüntü yaşadı. Peki Arka Sokaklar neden bu hafta yoktu? Arka Sokaklar gelecek hafta ekrana gelecek mi? İzleyicilerin kafasında pek çok soru var. Arka Sokaklar dizisiyle ilgili kafanızdaki soru işaretlerini yok etmek için haberin devamına göz atın.

Arka Sokaklar neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Dünyada koronavirüsten etkilenmeyen hiçbir alan yok. Film ve dizi sektörlerinin finansal büyüklüğünü göz önüne alınca koronavirüs epidemisinden en çok etkilenen başlıca alanlardan oldular. Setlerde çekimlerin devam edebilmesi için gerekli koşullar sağlanamayacağından pek çok dizi ve filmin çekimleri ertelendi. Yaklaşık 1 haftadır sayısız sette çekimler durmuş halde. Bunun dizilere etkisini yeni yeni görüyoruz. Savaşçı ve Çukur gibi reyting rekortmeni dizilerin yeni bölümleri geçtiğimiz günlerde ekrana gelemedi. Son olarak ise Erler Film imzasıyla Kanal D'den ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin çekimleri ileri tarihlere ötelendi. Hal böyle olunca Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelemedi. Arka Sokaklar gelecek hafta da yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Sevilen dizinin tekrar bölümü ekrana gelecek.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Nadya ve Engin'in arasında soğuk rüzgarlar eser. Casusluk yaptığı ortaya çıkan Nadya, kendini Engin'in gözünde temize çıkarmak ister. Alper tarafından kandırıldığını söyler. Bu sözler Engin'in olanları unutmasını sağlayamaz. Engin, iki aracın saldırısına uğrar. Kar maskeli zanlılardan biri Karl'dır. Nadya, Engin'in vurulduğunu öğrendikten sonra Karl'ı sorguya çeker. Bir daha bu tür bir şey yapmamalarını ister. Karl ise Engin'i öldürmek istediği cevabını verir. Nadya ise Alman istihbaratı ve Türk polisini kendilerinden uzak tutmaları gerektiğini söyler. Mesut ve Selin sakin bir şekilde evde otururken Beyza'dan gelen mesaj Selin'i harekete geçirir. Adem'i kaçıranlarla ilgili bir bilgi gelir ve Selin olay yerine tek başına gider. Zaman geçer ve Selin bir türlü gelmek bilmez. Endişelenmeye başlayan Mesut, Beyza'dan Selin'in gittiği adresi ister. Selin'in gittiği adrese varan ekip kocaman bir hiç ile karşılaşır. 

28-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar