Arka Sokaklar Dizisine Neler Oluyor? Sevilen Diziden Hem İyi Hem de Kötü Haber!

Arka Sokaklar Dizisine Neler Oluyor? Sevilen Diziden Hem İyi Hem de Kötü Haber!
Kanal D’de 14 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü tekrar olurken yeni bölümler haftaya kaldı.

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi ünvanını elinde bulunduran ve tam 14 sezondur ekranlarda olan başarılı polisiyse dizisi Arka sokaklar yıllara inat hala seyirci tarafından heyecanla izlenmeye ve hatta günün en iyi reyting alan yapımı olmaya devam ediyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve yıllardır aynı çekirdek kadroyla yoluna devam eden ve zaman zaman kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren dizi son olarak seyircisine tekrar ölüm seyrettirmemek için koronavirüse rağmen sete çıkmaya karar vermişti. Gerekli tedbirleri alarak çekimlere başlayan yapım o günlerde 65 yaş üstünün sokağa çıkamamam sınırına takıldığı için yönetmeni ve dizinin ana oyuncularından Rıza baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’siz çekimlere başlamıştı. Dizinin seyircileri yeni bölüm beklerken kötü haber geldi.

Arka Sokaklar Seyircisi’ne Kötü Haber!

Uzun yıllardır ekranda olan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Arka Sokaklar geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle verdiği arayı bitirme ve çekimlere başlama kararı almıştı. Bu haber üzerine dizinin seyircisi sevinmiş ve yeni bölümleri heyecanla beklemeye başlamıştı. Seyircisine şu ana kadar tekrar bölüm seyrettirmeyen ve bu uğurda stoklarını tüketen dizi yeni bölüm için sete çıkmasına rağmen ne yazık ki bu akşam yayınlanacak bölümün yeni bölüm olmayacağı açıklandı. Dizinin bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak bölümünün tekrar olacağı duyurulurken bu durum seyirciyi üzdü.

Arka Sokaklar Tekrar Bölümüyle Kanal D’de!

Kanal D’nin 14 senedir yayınlanan ve Erler Film tarafından hazırlanan polisiye dizisi Arka Sokaklar bu akşama kadar tekrar bölümlerle yayınlanmamıştı. Bunda dizinin stok sayısının çok olması en büyük etkendi. Dizi koronavirüs sebebiyle çekimlere ara verince bu stoklar erimeye başladı ve dizi alınan bir kararla da yeniden sete çıktı ve çekimlere başladı. Ancak nedendir bilinmez dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü yetişmedi ve dizi tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Halen sette çekimde olan dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği bilinemiyor. Ancak dizinin yeni bölümlerinin haftayadan itibaren yeni bölümlerle ekranda olması bekleniyor. Bu akşam ise Arka Sokaklar 549. Bölümün tekrarıyla ekrana geliyor. Yeni bölümlerin ise haftaya yetişmesi bekleniyor.

24-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar