Pınar Deniz’in Yeni Dizisi Aktris’in Yayın Tarihi Belli Oldu

Pınar Deniz’in Yeni Dizisi Aktris’in Yayın Tarihi Belli Oldu
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Aktris’in yayın tarihi belli oldu.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan başarılı dizi Yargı’da rol alan ve son dönemlerin başarılı ve güzel oyuncularından olan pınar deniz yakında bambaşka bir dizi ve bambaşka bir karakterle seyircinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. İnternet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak ve BKM Film tarafından hazırlanan yeni dizi Aktris’in çekimleri ve hazırlıkları tamamlandı ve dizinin yayın tarihi belli oldu. Pınar Deniz’in bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı dizinin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında yapılmış ve dizinin son çalışmalarına başlanmıştı. Kadrosunda yine ünlü isimlerin yer aldığı dizi uzun süredir Disney Plus aboneleri tarafından heyecanla bekleniyordu. Sonunda beklenen oldu ve merak edilen dizinin yayın tarihi belli oldu.

Aktris 31 Mayıs’ta Yayına Başlıyor

BKM Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizilerden Aktris’in yayın tarihi belli oldu. İnternet yayın platformu Disney Plus için hazırlanan ve başrolünde ünlü Pınar Deniz’in yer aldığı ve ünlü bir ismi canlandırdığı yeni dizi Aktris’in yayın tarihi platform tarafından 31 Mayıs Çarşamba olarak duyuruldu. Gerilim, dram, suç ve polisiye türünde ele alınan ve Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan Aktris’in yönetmen koltuğunda Soner Caner yer alıyor. Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında tamamlanan dizinin başrolünde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Pınar Deniz’in çift karakterli ünlü birine hayat verdiği dizide Pınar Deniz gündüzleri ünlü bir isimken geceleri ise bir katile dönüşüyor ve cinayetler işliyor.

Aktris Oyuncuları Kim?

İlk bölümü 31 Mayıs Çarşamba günü İnternet yayın platformu Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak olan BKM imzalı yeni dizi Aktris yayına girmek için gün saymaya başladı. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda

-          Pınar Deniz

-          Uraz Kaygılaroğlu

-          Tolga Tekin

-          Ahmet Rıfat Şungar

-          Şebnem Hassanisoughi

-          İpek Çiçek ve

-          Serhat kılıç yer alıyor. Dizinin ilk bölümü internet yayın platformu Disney Plus’ta 31 Mayıs Çarşamba günü seyirciyle buluşuyor.

12-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar