Arka Sokaklar hayranlarına yaz müjdesi!

Arka Sokaklar hayranlarına yaz müjdesi!
Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeniden ekranlara dönüyor. Dizi hayranları bu habere çok sevinecek..

Televizyon ekranlarının en istikrarlı dizisi Arka Sokaklar hayranlarına yaz müjdesi geldi. Sezon arasına giren dizinin tekrar bölümleri yeniden izleyicisi ile buluşacak. Arka Sokaklar dizisinin tekrarları ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Arka Sokaklar heyecan dolu tekrar bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Peki dizinin yeni kanalı ve saati nedir? İşte detaylar...

Arka Sokaklar yeniden ekranlarda!

Tam 13 sezondur aralıksız Kanal D ekranlarındaki yerini kimselere kaptırmayan Arka Sokaklar geçtiğimiz aylarda heyecan ve duygu dolu bölümü ile kısa bir sezon arası vermişti. Dizi hayranları bu sezon arasında ne izleyeceğiz derken, beklenen müjde geldi. Arka Sokaklar dizisinin nefes kesen bölümleri yeniden izleyicisi ile buluşacak. Eylül ayında ekranlara geri dönmesi beklenen dizinin tekrar bölümlerini Kanal D ekranlarının kardeşi kanalı olarak bilinen Teve 2'de yayınlanacak. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Aylin Çınar, Alp Korkmaz ve İlker İnanoğlu gibi efsane isimlerin bir arada bulunduğu kadro artık 15 Temmuz 2019 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her akşam saat 21.00'da Teve 2 ekranlarında olacak. Bakalım dizinin tekrar bölümleri Teve 2 ekranlarını reytinglerde zirveye taşıyabilecek mi?

Aylin diziye veda etti

Arka Sokaklar dizisi hem sezon arası vererek ekranlara hem de sevilen iki oyuncusuna veda etti. Diziye veda eden isimlerinden biri de sevilen karakter Aylin oldu. Tam 13 sezondur yayınlanan dizi de önemli bir role sahip olan Aylin'in diziye veda etmesi büyük üzüntü yarattı. Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterini canlandıran Özlem Çınar'ın diziye neden veda ettiği ise büyük merak konusu oldu Özlem Çınar'ın diziden ayrılması üzerin gelen iddialar arasında 'Özlem Çınar yapımcıyla anlaşmaya varamadı ve bundan dolayı diziden ayrılma kararı aldı.' vardı. Güzel oyun vedası ile ilgili çıkan bu haberlere kendi kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile doğruladı. Aylin'in vedası üzerine Arka Sokaklar hayranları sosyal paylaşım platformlarından büyük tepki gösterdi. Hatta çoğu kullanıcı Aylin karakterini canlandıran Özlem Çınar'ın diziye geri dönmesi için kanal ve dizinin yapımcısına çağrıda bulundu. Bakalım sevilen karakter Aylin yeni sezonda kadroda yer alacak mı?

13-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar