Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı

Arka Sokaklar kadrosuna üç yeni oyuncu katıldı
Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da yeni bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Birçok oyuncunun ayrıldığı Arka Sokaklar'a 3 yeni isim katıldı. İşte o oyuncular…

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezona da iddialı başladı. Televizyon dünyasında uzunluğu ile rekorlar kıran Arka Sokaklar dizisinde birçok eski oyuncu kadrodan ayrılmıştı. Birçok oyuncusunun değiştiği Arka Sokaklar yeni oyuncularla yoluna devam ediyor. Arka Sokaklar kadrosuna 3 yeni isim daha katıldı. Arka Sokaklar her hafta ilgiyle izlenirken kadroya yeni katılan oyuncuların performansı da merak ediliyor. Arka Sokaklar'da Kerem, Leyla ve Suna karakterlerini canlandıracak üç yeni isim sırasıyla Mert Öğüt, Leyla Erdoğmuş ve minik oyuncu Zümra Duman oldu. Arka Sokaklar kadrosuna katılan yeni oyuncular yeni hikayelerin kahramanı olacak.

Arka Sokaklar 16. Sezon başladı

Erler Film imzası taşıyan ve 16 yıldır yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da oldukça iddialı. Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar yönetmen Orhan Oğuz tarafından çekiliyor. Kanal D'de Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar 16. Sezonuyla seyirci karşına çıkıyor. Yeni sezon bölümleri 17 Eylül'de başlamıştı ve birçok oyuncu değişikliğine rağmen Arka Sokaklar yine ilgiyle izlenmeye devam etmişti. Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un senaryosunu yazdığı Arka Sokaklar dizisi 3 yeni oyuncu ile yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.

Arka Sokaklar yeni sezonda hangi oyuncular var?

Arka Sokaklar yeni sezona 595. Bölümle başladı. Rıza Baba, Mesut Komiser, Hüsnü Çoban karakterleriyle çok sevilen dizinin kadrosuna yeni sezonda iki yeni oyuncu katılmıştı. Komiser yardımcısı Emre rolünü Oğuz Peçe canlandırırken, komiser yardımcısı Aslı rolü için Deniz Çatalbaş'la anlaşma sağlanmıştı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz, Yiğitcan Ergin, Gizem Terzi'nin rol aldığı Arka Sokaklar'a 3 yeni isim daha dahil oldu. Mert Öğüt, Leyla Erdoğmuş, Zümra Duman diziye yeni katılan isimler… Kanal D ekranından seyirciyle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar'da yeni hikayeler ve yeni heyecanlar yeni oyuncularla ekrana gelecek.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar