İsmail Balaban ve İlayda Şeker El Ele Görüntülendi

İsmail Balaban ve İlayda Şeker El Ele Görüntülendi
2020 / 2021 Survivor şampiyonu İsmail Balaban aynı dönem birlikte yarışma arkadaşı olan İlayda Şeker ile el ele görüntülendi

TV8 Ekranlarının yıllardır vazgeçilmez yarışması olan Survivor’un finalisti İsmail Balaban İlayda Şeker ile bir mekâna girerken el ele girerken görüntülendiler. Bu yılın finalisti olan İsmail Balaban yarışmaya nişanlı olarak katılmıştı. Kazanılan iletişim ödülü sonrası ekranlarda izleyen herkesi şok etmişti. Annesi ile görüşme sağlayan İsmail Balaban, nişanlısı Gamze Atakan ile ilgili akıl almaz sözlere tanıklık etmişti.

Nişanlısından Ayrıldı

Telefon görüşmesinde büyük şok yaşayan İsmail Balaban’a Acun Ilıcalı tarafından verilen bir hak ile nişanlısı ile görüşmesine müsaade etmişti. Teklifi başta kabul etmeyen yarışmacı biraz düşünmeyi talep ettikten sonra nişanlısı ile telefon görüşmesi sağlamıştı. Tüm yaşananlar o görüşme ile kapanmış gibi görünse de yarışma boyunca artık nişanlısının isminin anmamaya başlamıştı. Şampiyonluk gecesinde Gamze Atakan’ın olmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Birkaç gün sonra fotoğrafların kalkması ile ayrıldıkları belli olmuştu.

Aşk Yaşamaya Başladılar

Survıvor Şampiyonu İsmail Balaban takım arkadaşı olan İlayda Şeker ile birlikte girdikleri mekânda el ele görüntülendiler. Gamze Atakan ile ayrılan İsmail Balaban İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başladı. Hem güreşçi hem 2021 survivor şampiyonu olan İsmail Balaban, yarışma bitiminin ardından İlayda Şeker ile görüşmeye devam etmişti. Birlikte birçok organizasyona dâhil olan ikili artık aşk yaşamaya başladı. Yaşadıkları ilişki için açıklama yapmayan İsmail Balaban eğlence mekânında el ele görüntülendiler. Geçtiğimiz günlerde birlikte doğum günü kutlamasında yarışmacılardan bazıları da İsmail Balaban ve İkizi Turan Balabanı yalnız bırakmamıştı. Kutlamada Aleyna Çalışkan, Batuhan Karacakaya, ve İlayda Şeker’de vardı.

Fotoğraf Yayınladı

Görüntülerin magazine düşmesi ardından İsmail Balaban İlayda Şeker ve ikizi Turan Balaban ile çekilen fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayarak ilişkisini ilan etti.

Nişanlısından Neden Ayrıldı

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survıvor yarışmasında ismini bir kez daha şampiyon olarak duyuran İsmail Balaban, Annesinin ekranda Yılan olarak ifade ettiği eski nişanlısı Gamze Atakan’dan ayrılmıştı. 2021 şampiyonu olan İsmail Balaban, Survivor'da kazandığı iletişim ödülünde annesi ile görüşme sağlamıştı. Annesinden duydukları sadece kendini değil tüm Türkiye’de şok etkisi yaratmıştı. İsmail Balaban'ın annesi  "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" demişti.

 

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar