Arka Sokaklar Rüştü (Nami Esatgil) kimdir?

Arka Sokaklar Rüştü (Nami Esatgil) kimdir?
Kanal D ekranlarında 14 sezondur takip edilen dizisi "Arka Sokaklar" geniş ve güçlü kadrosuna yeni yeni isimler katmayı sürdürüyor. ekibe son katılan Rüştü (Nami Esatgil) kimdir

Dile kolay tam 14 sezondur oynuyor Arka Sokaklar. Tv ekranların en uzun soluklu dizlerinden Arka Sokaklar her geçen gün güçlenen kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla gündem oluşturmaya devam ediyor.Kanal D ekranlardında 14 sezondur büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi "Arka Sokaklar" geniş ve güçlü kadrosuna yeni yeni isimler katmayı sürdürüyor. Bu yazımızda Arka Sokaklar Rüştü (Nami Esatgil) kimdir, sorusunun cevabını vereceğiz.

Arka Sokaklar Rüştü (Nami Esatgil) kimdir?

Başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi geçen sezon 500. bölümünü büyük bir coşkuyla kutlamıştı. Bu hafta 527. Bölümüyle zirveye yerleşen dizi Ferit Kaya, Fatih Murat Teke, Alptekin Serdengeçti, Atsız Karaduman, Burcu Kazbek ile kadrosuna dahil etmişti. 528. Bölümünden itibaren Rüştü karakteriyle izleyeceğimiz başarılı dublaj ve seslendirme sanatçısı Nami Esatgil’i kadrosuna kattı. Canlitv platformu olarak bize öyle geliyor ki Arka Sokaklar 750 hatta 1000. Bölümünü de yayınlayacak. Ülkemizin en uzun dizilerinden olan Arka Sokaklar yepyeni karakterleri ve yepyeni maceraları ile bu Cuma ve her cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de diziseverlerle birlikte olmaya devam edecek.

Arka sokaklarda son bölümde neler oldu?

Adem’in durumuna üzülen ebeveyni zor durumdadır. Tinerci çocuklardan haberleri öğrenen Rafet, İsmail’i umursamayıp kaçar. O sırada Tinerci çocuklardan biri Ezgi’yi rehin almıştıır.Tekin’in ailesi heop birlikte dizi setini ziyaret ederler. Senaryoda yazılı olan öpüşme sahnesinden dolayı Jennifer, şaşkınlığa uğrar ve bunun için yönetmenle tartışır. Bir eğlence mekanına baskın düzenleyen polisi gören Fethi ve Efsun kaçmaya çalışır. Efsun üzerinde uyuşturucuyla yakalanınca ailesine haber verilir. Efsun’un anne babası emniyete gelince şok olurlar. Kaçmayı başaran Fethi ve yancıları Nadir’in karşısına dikilir. Fethi’nin başının polisle derde girdiğini öğrenen Nadir, öfkesini diğerlerinden çıkarır. Rus mafyasının önde gelen isimlerinden Karaev, Nadir’in ofisine gelir ve tartışma çıkar. Nadir ve Rus mafyası arasındaki sıkıntı büyümektedir.

Nami Esatgil Kimdir?

Gerçek adı Nami Ali Esatgildir. 1966 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Tümay Özokur Film Reklam Ajansına bağlı olarak yıllarca seslendirme ve dublaj çalışmalarında görev yaptı. Bekarlığa Feda, Amigos Meksika Hazinesi, Cin Padişahı Mihrez gibi birçok sinema filminde hem oynadı hem de birkaç aktörün seslendirmesini yaptı. Melekler Adası, Kalp Gözü, Haziran Gecesi, Gizli Dünyalar ve Cennet Mahallesi gibi dizilerde oyunculuğunu gösterdi. Canlitv olarak Nami Esatgil’e Arka Sokaklar dizisinde başarılar diliyoruz.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar