‘’Seni Gidi Beni’’ Tiyatro Komedi Oyunu – 7 Mayıs’ta…

‘’Seni Gidi Beni’’ Tiyatro Komedi Oyunu – 7 Mayıs’ta…
Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa, Zeynep Buse Kale’nin bir araya geldikleri 2 perdelik komedi oyunu ile gülmeye doyamayacaksınz. 17 Nisan’da oyun sahne alıyor

Sinema ve TV dünyasının tanınan isimlerinden oyuncu ve seslendirme sanatçısı Nami Esatgil, tiyatroseverlerle buluşturduğu başarılı oyunlarının arasına bir yenisini daha ekledi. Nami Esatgil’in ‘Seni Gidi Beni’ adlı oyun için bir araya getirdiği Türkiye’nin üç eski ve ünlü modeli İpek Tanrıyar, Arzu Yanardağ ve Nilay Dorsa, bir süredir aynı sahneyi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Nami Esatgil, Murat Tavlı ve Zeynep Buse Kale’nin de yer aldığı oyuncu ekibiyle turneye çıkan ünlü güzeller, üç gün boyunca Eskişehir, Bursa ve Bandırma’da seyirciyle buluştular. Şimdide İstanbul Cevahir Sahnesinde yeniden sahne alacakları gün için geri sayım yapıyorlar. İşte Seni Gidi Beni tiyatro oyununun ayrıntıları…

 

 ‘Seni Gidi Beni’ Komedi Oyunu

Seni Gidi Beni tiyatro oyununun senaryosunu ve yönetmenliğini Nami Esatgil’in yaptığı, Arzu Yanardağ, Murat Tavlı, İpek Tanrıyar, Nilay Dorsa, Zeynep Buse Kale’nin sahneye koyduğu 2 perdelik (120dk) aile komedisi tiyatroseverlerden büyük ilgi görüyor.

 

Türkiye’nin üç ünlü eski modeli İpek Tanrıyar, Arzu Yanardağ ve Nilay Dorsa’nın yolları bu kez tiyatroda kesişti. ‘Seni Gidi Beni’ adlı komedi oyununda aynı sahneyi paylaşan ünlü güzeller, seyirciyi birlikte güldürmekten mutluluk duyuyorlar.

 

 Seni Gidi Beni Oyununun Provalarını Ziyaret Eden Usta Magazinci Ertan Taşkıran Seni Gidi Beni Adlı Oyununun Herkesin İzlemesi Gerektiğini Söyleyerek, Tiyatro Name ,nin Yine Güzel Oyunlarından Biri Olduğunu İfade Etti. Usta Magazinci Ertan Taşkıran, Oyun Sonrası Bütün Oyuncuları Tek Tek Tebrik Etti.

 

‘Seni Gidi Beni’ Konusu

Çapkın Rüştü, üç kadını ayrı ayrı kandırmaktadır. Ve bu kandırmacaya evde yardımcı olarak çalışan kuzeni Düriye yardımcı olmaktadır. Eve gelen elektrik ustasına Düriye’nin yanlış müdahelesi ile elektrik akımına uğrarlar ve elektrikçi ile Düriye’nin ruhları yer değiştirir. Kadınların da eve gelmesiyle içinden çıkılamayacak durumların oluşması sizleri gülme krizine sokacak.

 

Kahkaha garantili oyun… Gittiği her şehirde büyük ilgi gören oyunun, her gösterim yapılacak salonu tıklım tıklım dolduran seyircileri gösteri sonunda oyuncuları ayakta alkışlıyor.

 

Seni Gidi Beni Oyun Gösterim Tarihleri

17 Nisan 2022 – Cevahir Sahnesi – İstanbul
30 Nisan 2022 – Kadıköy Halk Eğitim Merkezi - İstanbul
07 Mayıs 2022 – Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi - İstanbul
18 Mayıs 2022 – Çorlu Halk Eğitim Merkezi - Tekirdağ 

 


Seni Gidi Beni Bilet Fiyatları

 1. Kategori - Tam: 101.75 TL

 Öğrenci: 71.75

Oyun Hakkında İzleyici Yorumları







 

29-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar