Aziz Dizisi’nin Efnan’ı Simay Barlas Oldu

Aziz Dizisi’nin Efnan’ı Simay Barlas Oldu
Show Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek iddialı dizi Aziz’in kadrosuna son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol alan güzel oyuncu Simay Barlas dahil oldu.

Yeni yayın döneminin diziler için başlamasına sayılı günler kala ekranlara ilk kez gelecek dizileri büyük bir heyecan sarmış durumda. Bu sezon ekranlara pek çok yeni dizi gelmeye hazırlanırken seyirciler de bu dizileri heyecanla beklemeye başladılar. Pek çok oyuncunun pek çok dizde rol alacağı yeni sezonda Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve sezonun iddialı yapımlarından Aziz oyuncu kadrosunu tamamlayarak sete çıkmak için hazırlıklarını hızlandırdı. Birbirinden usta ve başarılı oyuncuyu kadrosuna dahil eden ve 03 Medya tarafından hazırlanan Aziz bir dönem dizisi olarak planlanmış durumda. Son olarak Ramo adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Murat Yıldırım ile güzel oyuncu Damla Sönmez’i başrolde buluşturan Aziz’in Eylül’de sete çıkması bekleniyor. Show Tv’nin iddialı yapımlarından olan ve büyük umut bağladığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak dizide 2. Ana kadın karakter olarak genç ve başarılı isim Simay Barlas dahil oldu. Simay Barlas’ın dizide Efnan karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Aziz İddialı Geliyor

Yeni yayın döneminde birbirinden iddialı diziler seyirciyle buluşmak için hazırlıklarını hızlandırdı. Yeni başlayacak ve eskiden başlamış pek çok dizinin büyük rekabet halinde olacağı yeni yayın döneminde Show Tv’de seyirciye yeni dizi olarak Aziz’i sunacak. Aziz genç bir adamın yanlışlıkla Fransız bir askerin ölümüne sebep olması üzerine kurulmuş. Fransız askerin ölümüne sebep olan Aziz uzun bir süre hem evinden ve hem de sevdiğinden uzak kalmak zorunda kalır. Yaşanan talihsiz olayın unutulmasıyla memleketine dönen Aziz hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. 03 Medya tarafından hazırlanan dizide Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu ve Ayten Soykök rol alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise Efnan karakteriyle güzel oyuncu Simay Barlas dahil oldu.

Simay Barlas (Efnan) Kimdir?

Show Tv ekranlarında ilk kez seyirciyle buluşacak dizilerden olan Aziz’de Efnan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak güzel oyuncu Simay Barlas 17 Mayıs 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Bilgi Üniversitesi Sinema televizyon bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk tecrübesini Paramparça adlı yapımla yapan Simay Barlas bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

-          Zalim İstanbul

-          Dijital Esaret

-          Adı Efsane

-          Hayat Bazen Tatlıdır

-          Paramparça

26-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar