Arka Sokaklar’da Bir Ayrılık Daha

Arka Sokaklar’da Bir Ayrılık Daha
15 sezondur ekranlarda olan ve 16. Sezonuna hazırlanan Kanal D’nin başarılı dizisi Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve yaklaşık 10 gün sonra sete çıkacak olan Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’dan bir ayrılık haberi daha geldi. 15 sezondur ekranlarda olan ve bu sezon 16. Sezonuyla seyirciyle buluşacak Arka Sokaklar sezon finali yaparken pek çok bilinmezle ekrana ara vermişti. Erler Film tarafından hazırlanan dizide Merve Oflaz, Onur Bay ve Yüsra Geyik diziyle yollarını ayırmışlar ve dizinin ana oyuncularından Özgür Ozan’la ilgili de ayrılık iddiaları gündemden düşmemişti. Özgür Ozan’la ilgili net bir gelişme olmamasına karşın dizinin yine kemik kadrosunda yer alan ve 15 sezondur dizide yer alan ve Komiser Ali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Alp Korkmaz’la yollar ayrıldı. Dizinin başladığı günden itibaren ana kadroda yer alan ve dizinin sevilen oyuncularından olan Alp Korkmaz’ın yeni sezonda kadroda olmayacağını öğrenen sevenleri ise oldukça üzüldü.

Komiser Ali 16. Sezonda Yok

Erer film tarafından Kanal D için hazırlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da bu sene tam anlamıyla yaprak dökümü yaşanıyor. Diziye pek çok oyuncu gelip giderken ana kadro her zaman korunmuştu. Ancak bu sezon sonunda dizden peş peşe ayrılık haberleri geldi. Yüsra Geyik, Merve Oflaz, Onur Bay derken ve şimdide dizinin keskin nişancısı Komiser Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz’da diziyle vedalaştı. Dizide aynı zamanda Müdür Rıza Baba’nın da kızıyla evli olan Komiser Ali’nin dizden ayrılacak olması ana kadroda bir zafiyet oluşturacak mı yoksa diziye yeni hikaye ve yeni oyuncular mı dahil olacak şimdilik bilinmiyor. Ancak Komiser Ali’nin yokluğu Arka Sokaklar’da hissedilecek.

Furkan Göksel Diziye Geri Dönüyor

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Yiğitcan Ergin gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar’da ayrılıklar yaşanırken dizide daha önce rol alan ve ancak daha sonra ayrılan Furkan Göksel’in diziye geri döneceği öğrenildi. Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel’in diziye geri dönecek olması ayrılacağı iddilarıyla gündeme gelen Özgür Ozan’ın diziden ayrılmayacağını gösteriyor. Öbür taraftan dizinin ana kadrosuna iki yeni oyuncunun katılacağı iddiaları ise hala geçerliliğini koruyor. Yaklaşık 10 gün sonra yeniden sete çıkacak ve yeni bölümlerini çekecek olan dizi Kanal D’nin yine iddialı yapımı arasında görülüyor.

09-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar