Uyanış Büyük Selçuklu’ya İki Oyuncu Daha Katıldı

Uyanış Büyük Selçuklu’ya İki Oyuncu Daha Katıldı
Yeni sezonda merakla beklenen dizilerden biri olan TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu cast çalışmalarına devam ediyor.

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan ve pazartesi akşamları ekrana gelen başarılı dizi Uyanış Büyük Selçuklu yenilenen hikayesine ilave olarak yenilenmeye başlayan kadrosuyla gelecek sezona da iddialı hazırlanıyor. Bir dönem dizisi olan ve ikinci sezonunda Selçuklu Devleti’nin büyük sultanlarından olan Sultan Alparslan’ın hikayesinin anlatılacağı dizide buna uygun cast çalışmaları devam ediyor. Daha önce belirlenen Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Zeynep Özder, Erdinç Gülener, Barış Bağcı ve Olcay Kavuzlu ile anlaşılmış ve bu oyuncuların yeni sezonda Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan dizisinde rol alacağı kesinleşmişti. Yapım şirketi Akli Film oldukça geniş bir kadro olması beklenen dizinin cast çalışmalarına ise devam ediyor. Şirket dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncuyu daha dahil etti.

Alparslan’ın Abisi ve Kız Kardeşi Tamam

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve reytingi yüksek ve aksiyonu bol dizler arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu için cast oluşturma çalışmalarına yapım şirketi Akli Film tarafından devam ediliyor. Oyuncu kadrosu iki isim dışında baştan sona yenilenen dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu. Dizide Barış Arduç’un canlandıracağı Sultan Alparslan karakterinin abisi Süleyman karakteri için oyuncu Korel Cezayirli ve kız kardeşi Gevher Hatun içinde güzel oyuncu Esila Umut ile anlaşılmış durumda. Böylece dizinin ana kadrosunun oluşturacak pek çok isimle anlaşma yapılırken yeni oyuncularla görüşmelerin de devam ettiği öğrenildi. Özellikle bu oyunculardan Gizem Karaca isminin öne çıktığı öğrenildi.

Korel Cezayirli Kimdir?

Uyanış Büyük Selçuklu’da Sultan Alparslan’ın abisi Süleyman karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Korel Cezayirli 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Selçuk Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlayan başarılı ve genç oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kod Adı

-          Köprü

-          Son İstasyon

-          Maskeli Balo

-          Deli Deli Olma

-          Sen de Gitme

-          Karadağlar

-          Lale devri

-          Yer Gök Aşk

-          Yılanların Öcü

-          Yeter

-          Dayan Yüreğim

-          Mavera

09-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar