Arka Sokaklar’da Bir Koronavirüs Daha

Arka Sokaklar’da Bir Koronavirüs Daha
Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan ve ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’da bir koronavirüs vakasına daha rastlandı.

Son zamanlarda ünlüler arasında iyice artmaya başlayan koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dizi setlerinde sıkça rastlanılmaya başlanan ve artık yapımcıların kadar oyuncuların da korkulu rüyası haline gelen salgın dizi setlerinden çıkmaz oldu. Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen televizyonların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Zeliha karakterine hayat veren Yüsra geyik’in koronavirüse yakalanmasının ardından yine aynı dizide bu sefer de güzel oyuncu Bahar Komiseri canlandıran Merve oflaz koronavirüse yakalandı. Oyuncunun covid – 19 testinin pozitif çıkması üzerine oyuncu karantinaya alınarak tedavisine vakit geçirmeden başlanıldı.

Bahar Komiser’de Koronavirüse Yakalandı

Arka Sokaklar dizisinde son günlerde bir şanssızlıktır gidiyor. Dizi sezon başından beri seyircinin büyük ilgisiyle karşılaşırken reytinglerde de en çok izlenilen üç yapım içinde yer aldı her zaman. Ancak son hafta içinde dizide üst üste iki koronavirüs vakası yaşandı. Önce güzel oyuncu Yüsra Geyik koronavirüse yakalandı ve karantinaya alındı ardından da Yüsra Geyik ile aynı karavanı paylaştığı öğrenilen Merve Oflaz koronavirüse yakalandı. Peş peşe yaşanılan bu vakalar oyuncular ve set içinde endişeye sebep olurken Merve Oflaz vakit geçirmeden karantinaya alındı ve tedavisine başlandı. İki oyuncunun karavanı ortak kullandıkları bu sebeple birbirlerini enfekte etmiş olabilecekleri düşünülüyor. Dizide şu ana kadar başka kimse de koronavirüse rastlanılmadı. İki oyuncunun da durumunun iyi oldu gelen haberler arasında.

Merve Oflaz Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde Bahar Komiseri canlandıran güzel oyuncu Merve Oflaz 23 Mayıs 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Beden eğitimi Spor Yüksek okulunu kazandı ve bu okulda öğrenim görmeye başladı. Daha sonra televizyon dünyası ile tanışan oyuncu ilk olarak Var mısın Yok musun adlı yarışmada seyirci karşısına çıktı. Daha sonra 2010 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında 1.lie ulaşan Merve Oflaz daha sonra dizi setlerinde boy göstermeye başladı. Oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Kalbim 4 Mevsim, Güzel Köylü, Not defteri, Gülyabani gibi yapımlarda rol aldı. Canlitv.biz olarak bizde güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

25-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar