Eser Yenenler ikinci defa baba oldu

Eser Yenenler ikinci defa baba oldu
2019 yılında dünyaevine giren Eser - Berfu Yenenler çiftinin Kuzey bebekten sonra ikinci bebekleri de dünyaya geldi. Çift bebeklerine hangi ismi verdi?

Yaptığı programlarla ülkemizin en ünlü komedyenlerinden olmayı başaran Eser Yenenler ikinci defa baba oldu. Türkiye güzellerinden Berfu Yenenler ile evli olan Eser Yenenler, bebeğinin adını ne koydu? Hayranları Berfu Yenenler ve bebeğinin sağlık durumlarını merak ediyor. Şimdi detaylar

Eser Yenenler ikinci defa baba oldu

2019 yılında dünyaevine giren Yenenler çiftinin ikinci bebekleri oldu. Geçen yıl ilk bebekleri Kuzey’i kucaklarına alan Yenenler çifti ikinci bebeklerine ise Mete adını verdi. Tescilli güzel Berfu Yenenler, ikinci kez anne olurken sağlık durumunu merak eden hayranları için hastaneden resmi bir açıklama geldi: “Berfu ile Eser Yenenler çiftinin bugün 13.12 itibariyle bebekleri 53 santim, 3.715 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz”

Marul büyüklüğündeymiş

BKM oyuncularından oyuncu Eser Yenenler, Türkiye güzellerinden Berfu Yıldız ile 2019 yılında evlenmişti. Çift, ilk çocukları Kuzey'in ardından bu yıl da ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. İkinci kez anne olma duygusunu yaşayan Berfu Yenenler, doğumdan birkaç gün önce bebeği ve kendisi hakkında şu bilgiyi vermişti: "Biraz hamilelik güncellemesi yapayım. Fiziksel olarak daha rahat ama duygusal olarak daha yoğun bir dönem oluyor. Geçen gün iki senedir deniz kokusu alamadım diye ağladım. Toplam beş kilo alındı. Mete Emmi'nin tekmeleri dışarıdan da belli olmaya başladı. Bir büyük marul büyüklüğündeymiş kendisi..."

Eser Yenenler Kimdir?

1984 Bursa doğumlu Eser Yenenler, henüz ilkokuldayken tiyatroya başladı. Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan oyuncu her yıl “Çakırkeyf” adlı rock grubuyla lisesinin mezuniyet törenine katılmaktadır. Kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başlayan Eser Yenenler BKM Mutfak’ta görev yaparak adını duyurdu. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında oyunculuk, sunuculuk ve yazarlık yaparak yeteneklerini geliştiren Yenenler, Aliye dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunan Yenenler, Yetenek Sizsiniz yarışmasında jürilik yaptı. Televizyonlarda 3+1 programı ve "EYS” yani Eser Yenenler Show talk-show programını sunan Yenenler BKM oyuncularıyla birlikte birçok filmde rol aldı. Canlitv platformu olarak ikinci kez baba olan Eser Yenenler’i tebrik ediyoruz.

Rol aldığı Bazı Yapımlar

 

2004 Aliye

2006 Fırtına

2006 - 2007 Bir Demet Tiyatro

2008 - 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar

2012 Eyvah Düşüyorum

2013 Benzemez Kimse Sana

2013- 3 Adam

2013 - Yetenek Sizsiniz Türkiye

2015 Bana Baba Dedi

25-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar