Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer! 

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer! 
Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı Arka Sokaklar dizisinde 16. sezondur yer alan Alp Korkmaz, diziden ayrıldı. Ünlü oyuncu artık Sadakatsiz dizisinde oynayacak

Çarşamba günleri yayınlanan Sadakatsiz dizisine Arka Sokaklar'dan bomba transfer yapıldı. Senaryonun ifşa olduğu dizinin hayranları merak ediyor, hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? Sadakatsiz'e katılan ünlü oyuncu hangi karaktere can verecek? İşte detaylar.

Arka Sokaklar'dan Sadakatsiz'e bomba transfer! 

Kanal D ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan ve çekimlerin yapıldığı Trakya'da çok sevilen Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda da yoluna devam ediyor. Yenilenen senaryosunun ifşa olduğu diziye bomba bir transfer gerçekleşti. Senaryo gereği ölerek Arka Sokaklar dizisine veda eden Alp Korkmaz,  soluğu Sadakatsiz dizisinde aldı. 

Bahar ile Melih'in arasına girecek

Sadakatsiz'in çiçeği burnunda oyuncusu Alp Korkmaz; Bahar ve Melih'in arasına girmeye çalışan Oğuzhan rolüne hayat verecek. Bahar'ın eski arkadaşı olan Oğuzhan, aynı zamanda Melih'in yurt dışında en yakın arkadaşıdır ve Bahar ile Melih'in arasında yeni bir gerilime yol açacak.

16 sezon süren Arka Sokaklar'a veda etti

31 Temmuz 2006'da ilk bölümüyle seyirciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi 600. bölüm ve 16'ncı sezonuyla yeni bir rekora gidiyor. 6. kez dalya diyen ve tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan dizide bu sezon yaprak dökümü yaşandı. Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde 16. sezondur yer alan Alp Korkmaz, diziden ayrıldı. Senaryo gereği patlamada şehit düşen Komiser Ali Akdoğan karakterine can veren Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar macerası bitmiş oldu. Başarılı oyuncu Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrolünü paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandıracağı Oğuzhan karakteriyle dengeleri yeniden değiştirecek. Yeni bölümleriyle Sadakatsiz her çarşamba Kanal D'de. Keyifli seyirler.

Alp Korkmaz Kimdir?

1981 Ankara doğumlu oyuncu, ABD'de "University of South Florida" üniversitesinde Radyo Televizyon bölümü okudu. New York'un önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamlayan Alp Korkmaz, yapımcı Türker İnanoğlu ile tanıştı. Arka Sokaklar adlı dizide Komiser Ali karakterini canlandıran oyuncu, Turkcel'in reklam yüzlerinden biridir.

Rol aldığı yapımlar:

2006 - Fırtına (Polis)(Dizi)
2009 - Melekler Ve Kumarbazlar (Sinema)
2012 - Laz Vampir Tirakula (Sinema)
2014 - Peri Masalı (Sinema)
2006 - 2014 - Arka Sokaklar (Dizi)

07-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar