Burcu Biricik başarısının sırrını açıkladı

Burcu Biricik başarısının sırrını açıkladı
Ünlü oyuncu Burcu Biricik Camdaki Kız'daki başarılı performansının nedenini açıkladı. Biricik, "Anne olmayı düşünüyor musunuz" sorusuna ise bakın nasıl cevap verdi.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi magazin gazetecilerinin sorularını cevapladı. Ünlü çift haftasonu güzel havayı değerlendirmek için dışarı çıktı. Nişantaşı sokaklarında magazin muhabirleriyle karşılaşan Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin özel hayatları ve iş hayatlarıyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Burcu Biricik geçen sezon başlayan ve bu sezonda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Camdaki Kız dizisinde Nalan performansıyla beğeni topluyor. Magazin gündeminin de yakından takip ettiği Burcu Biricik başarılı performansının sırrını açıkladı.

Burcu Biricik Camdaki Kız performansını değerlendirdi

Eşi Emre Yetkin'le yürüyüşe çıkan Burcu Biricik magazin muhabirlerine konuştu. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki başarısının sırrı sorulan Biricik, "Güzel bir ekiple, usta oyuncularla çalışıyoruz. O yüzden her şey bir tık daha kolay oluyor bizim için. Hepimiz mutluyuz. Bu da benim başarımı artırıyor" yanıtını verdi. Yeni sezonun gözde dizisinin başrolü olan Burcu Biricik başarısının sırrını çalıştığı ekip olduğunu söyledi. Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik; Devrim Yakut, Enis Arıkan, Tamer Levent, Hande Ataizi, Nur Sürer gibi oyuncularla birlikte çalışıyor.

Burcu Biricik anne olmayı düşünüyor mu?

Burcu Biricik ve Emre Yetkin çiftine gazeteciler tarafından aile hayatlarıyla ilgili sorular da soruldu. Biricik'e sorulan "Anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise eşi Emre Yetkin'den sitemkar bir yanıt geldi. Yetkin, "Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "vaktimiz yok" cevabını verirken sitemkar bir tavır sergiledi. Emre Yetkin, "Bunu hep istiyoruz ama vaktimiz yok. Dizi ve film olmazsa bir gün düşüneceğiz" dedi. Burcu Biricik Emre Yetkin çifti 5 yıldır mutlu bir evlilik hayatı yaşıyor. Güzel oyuncu Burcu Biricik'in başarılı performansı son dönemde Camdaki Kız dizisi ile yeniden dikkat çekerken yoğun bir iş temposuyla çalıştığı da Yetkin'in sözlerinden anlaşılıyor. Biricik 4 Mayıs 1988 yılında Antalya'da doğdu ve 2016 yılında Emre Yetkin'le nikah masasına oturdu.

07-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar