Başrol oyuncuları Elbet Bir Gün dizisini anlattı

Başrol oyuncuları Elbet Bir Gün dizisini anlattı
İki kız kardeşin mücadelesini anlatan, Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerini paylaştığı Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle Fox Tv'de.

Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından biri olmaya aday Elbet Bir Gün dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayınlanıyor. İki kız kardeşin hayata tutunma mücadelesini ekrana getiren Elbet Bir Gün dizisini başrol oyuncuları anlattı. İşte Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'ın anlatımıyla Elbet Bir Gün dizisinin ayrıntıları haberimizde. 

Başrol oyuncuları Elbet Bir Gün dizisini anlattı

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, Most Production imzalı Fox Tv'nin yeni dizisi “Elbet Bir Gün” dizisi bu akşam dizi severlerle buluşuyor. Geçmişlerinden kaçan iki kız kardeşin yıllar sonra bir araya gelme hikayesi konu alan dizinin bilinmeyenlerini başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu anlattı.

İki farklı hayatı yaşıyorum

Sette diğer oyuncularla uzun süredir beraber çalışıyormuş gibi bir uyum içerisinde olduklarını ve kendini çok şanslı hissettiğini söyleyen başrol oyuncusu Sinem Ünsal, Elbet Bir Gün dizisindeki rolünü şu cümlelerle dile getirdi: “Karakterimin iki ismi var; Gizem ve Feride. Küçücük, savunmasız bir kız çocuğunun kendi ayakları üzerinde çok güçlü ve sağlam bir gelecek oluşturduğunu hayal edin ve sonra tam da geçmişini silmişken birdenbire karşısına çıktığını… Kendi çabalarıyla oluşturduğu o güzel ve sağlam hayatını koruyabilmek için diğer tarafı artık pas geçmemesi gerektiğini, onunla yaşaması gerektiğini görüyor. Karakterim iki farklı hayatı yaşıyor. Bu; bir oyuncu için çok büyük şans.” 

Şanslı taraflarını göremiyorum

İki kız kardeşten Nesime'ye hayat veren bir başka başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu da heyecanla ve özenle çalıştıkları dizideki rolünü şöyle anlattı: “Benim canlandırdığım karakterin adı Nesime. Nesime; kendini var etmekle ilgili sorunlar yaşamış, zorluklar çekmiş ama bir yandan da hayalleri olan ve tutkulu birisi. Hayallerini gerçekleştirmek için gönlü ve niyeti olsa da hayat ona acımasız davranıyor, şanslı ve aydınlık tarafını bir türlü görmüyor. Ben tüm hatalarına rağmen seyircinin onu seveceğini ve onda kendilerinden bir parça bulabileceklerini düşünüyorum.” 

Pazar günleri yayınlanacak

Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerini paylaştığı Elbet Bir Gün dizisinde ayrıca Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ömer Genç, Kenan Acar, Yağmur Özbasmacı, Zeynep Kaçar, Ulvi Kahyaoğlu, Osman Karakoç, Talha Karcı ve Değer Soysal Alp gibi deneyimli isimler de rol alıyor. Elbet Bir Gün, 7 Kasım Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle Fox Tv'de. Keyifli seyirler

07-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar