Pelin Uluksar Zaferin Rengi filminde

Pelin Uluksar Zaferin Rengi filminde
İşgal yıllarında İstanbul’da Fenerbahçeli Futbolcular ve futbol maçları üzerinden direnişin mücadelesini anlatan Zeferin Rengi Filminin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Bu yaz sezonu sinema açısından oldukça yoğun ve hareketli geçen sezonlardan biri olarak dikkat çekti. Pek çok türde ve pek çok farklı yapımcı ve yapım şirketiyle hazırlanan sinema filmleri sete çıkarak çekimlere başladı ya da son hazırlıklar yapılıyor. Önümüzdeki Ekim ayından itibaren sinemaseverlerle buluşacak olan filmler şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Dram, komedi, biyografi ve korku türünde ele alınan filmlerden biri özellikle dikkatleri çekiyor. Ünlü yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz’un en büyük hayallerinden biri olan ev Fenerbahçe Futbol Takımı’nın İstanbul’un işgali sırasında yaptıklarını anlatan Zaferin Rengi adlı filmin hazırlıkları ve cast çalışmaları halen devam ediyor. Şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşılan filmin yapım şirketi ANS Prodüction. Yakında sete çıkacak olan filmin 2024 yılında vizyona gireceği öğrenildi.

Pelin Uluksar kadroya katıldı

ANS Prodüction tarafından hazırlanan ve yapımcılığını ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un yaptığı Zaferin Rengi filmi için çalışmalar devam ediyor. Şu sıralar cast çalışmalarına yoğunlaşılan dev bir prodüksiyona sahip filmin kadrosuna son olarak başarılı ve güzel oyuncu Pelin Uluksar dahil oldu. Daha önce de başrol olarak başarılı ve yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile anlaşmaya varılmıştı. Halen cast çalışmaları devam eden Zaferin Rengi Filmi, 1918 – 1923 yılları arasında geçen işgal yıllarında futbolun işgalcilere direnişinin hikayesini anlatıyor. İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, Fenerbahçeli Futbolcular ve futbol maçları üzerinden çarpıcı bir dille anlatacak olan film sektörde de büyük bir merakla bekleniyor. Fenerbahçe özelinde ele alınan hikayesi ile ayrıca merak edilen filmin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Pelin Uluksar ve filmin başrol oyuncusu Kubilay Aka ayrıca koyu Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor.

Pelin Uluksar Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan genç ve başarılı oyunculardan Pelin Uluksar yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Pelin Uluksar ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salarak bu yönde eğitim almış ve ardından dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı filmler arasında, No: 309, Ben Bu Cihana Sığmazam, Bir Deli Rüzgar, Vuslat ve Benim Hayatım yer almaktadır.

26-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar