Arka Sokaklar’ın Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Arka Sokaklar’ın Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı
18. sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı ve fenomen dizi Arka Sokaklar yeni sezonun ilk tanıtımını hazırladı.

Şimdilerde 18. Yeni sezonu için çekimlerini devam ettiren Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar tam anlamıyla küllerinden yeniden doğuyor. Erler Film tarafından 17 sezon boyunca hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi geçtiğimiz sezon final yaparak ekranlara veda etmişti. Seyircinin çok sevdiği ve yayınlandığı Cuma günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alan dizi yoğun istek üzerine ve Kanal D’nin Cuma akşamlarını doldurmak istemesi üzerine yeniden yayınlanmak için çalışmalara başladı. İlk önce yapım hakları Erler Film’den bir yıllığına bedelsiz olarak alındı ve yapım hakları D Media’ya geçti. Ardından eski oyuncularla bir kez daha masaya oturuldu ve dizide efsane olmuş oyuncularla yeniden el sıkışıldı. Son olarak da sezon için hazırlıklara başlandı ve ardından sete çıkılarak çekimlere başladı. Çekimleri süren efsane dizinin tanıtım fragmanları da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlandı.

Mekanın Sahibi Geldi

D Media tarafından hazırlıkları süren ve bu sezon 18. Sezonuyla ekranlara gelecek efsane ve fenomen yapım Arka Sokaklar yeni sezon çekimlerini devam ettiriyor. Kadrosunda eski ve yeni birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizi çekimlere başlamasının ardından ilk tanıtımını da yayınlamaya başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan tanıtım Cuma akşamları yayınlanan diğer dizilere göndermede bulunmayı da ihmal etmedi. Dizinin yayınlanan fragmanlarında “mekanın sahibi geldi” “efsane dönüyor” gibi ibareler olay yeri şeritleriyle birlikte takıldı ve tanıtımda yayınlandı. Cuma akşamlarının bir zamanlar en çok izlenen ve reytinglerde gün birincisi olan dizi şu an Cuma akşamları yayınlanan dizilere bu tanıtımla adeta meydan okurken seyircisine de eskisi gibi döndüğünün mesajını verdi.

Cuma Günü Kıran Kırana

Televizyon ekranlarında yeni sezon hazırlıkları sürerken kanallar birbirinden iddialı yapımlarını seyircinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon kanalların en çok izlenen dizilerinin yayınlandığı günlerden biri olan Cuma akşamları bu sezonda tam anlamıyla reyting savaşlarına sahne olacak. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı Cuma gününde kanallarda

-          Star Tv – Yalı Çapkını 2. Sezon

-          Show Tv – Kızılcık Şerbeti 2. Sezon

-          Atv – Ateş Kuşları 2. Sezon

-          Kanal D – Arka Sokaklar 18. Sezon yer alacak.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar