Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ek işini anlattı

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ek işini anlattı
Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ve son olarak Ateş Kuşları’nda rol alan başarılı oyuncu Görkem Sevindik oyunculuğun yanında başka ek işler de yapıyor.

Televizyon ve sinema sektöründe çalışan pek çok ünlü oyuncunun zaman zaman başka işler yaparken magazin sayfalarında ya da internet haber sitelerinde gündem oldukları görülüyor. Birbirinden ünlü isismlerin başka meslekler yaparken gündem olmaları bu oyuncuların sevenlerini meraklandırırken yaptıkları işlerin kendi işleri mi yoksa yardım amaçlı mı olduğu sorgulanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir hastane kantininde satış yaparken görüntülenen dizi ve film sektörünün başarılı oyuncuları arasında yer alan ünlü isim Görkem sevindik de magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Ünlü oyuncunun bir hastane kantininde satış yaparken görüntülenmesi önceleri yardım amaçlı olarak yorumlandı ancak gerçek oyuncunun yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. Bugünlerde kendisine gelen teklifleri değerlendiren ve son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisi ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncunun satış yaptığı hastane kantininin ortağı olduğu öğrenildi.

Hastane Kantini Kendisine Ait

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan olan ünlü isim Görkem Sevindik geçtiğimiz günlerde bir hastane kantininde satış yaparken görüntülenmişti. Oyuncunun sevenleri yardım amaçlı olduğunu iddia ettikleri bu görüntüleri paylaşırken Görkem Sevindik yaptığı açıklamayla gerçeği açıkladı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada “bir ortağımla kantinin işletmesini aldık. O fotoğrafın çekildiği gün kantinde çalışıyordum. Daha önce de oto yıkama işi yaptım. Oyunculuk dışında işlerle uğraşmayı seviyorum” ifadelerini kullandı. Çıkan haberlerin ardından hastane kantinine kendisini görmeye gelenler olduğunu belirten oyuncu “sırf beni görmeye gelenler oluyor. Bir tost satıyorum, bir fotoğraf çektiriyorum” ifadelerini kullandı.

Üst Düzey Yapımlarda Rol Aldı

17 Ekim 1986 yılında dünyaya gelen Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Görkem sevindik özellikle Söz dizisi ile tanınırken daha önce yer aldığı yapımlar arasında, Kurtlar Vadisi Pusu, Söz, Ramo, Erkek Severse, Kahraman Babam, Mavera, Ateş Kuşları ve Bandırma Füze Kulübü adlı yapımlarda rol almıştır. Oyuncu Özellikle Söz dizisinde canlandırdığı Üstçavuş Mücahit serdengeçti (Keşanlı) karakteri ile büyük bir esim tarafından tanınmış ve sevilmiştir.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar