Tarık Emir Tekin Yalı Çapkını Dizisinde

Tarık Emir Tekin Yalı Çapkını Dizisinde
Son dönemin genç ve başarılı oyuncuları arasında yer alan ve yapımcıların listesinde ilk sıralarda bulunan Tarık Emir Tekin Yalı Çapkını dizisine katıldı.

Geçtiğimiz sezonun en flaş ve çarpıcı yapımlarından olan Yalı Çapkını yeni sezon hazırlıklarını devam ettiriyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Star Tv ekranlarında cuma akşamları ekrana gelen dram ve aşk türündeki dizinin ikinci sezon çekimlerinin yakın zamanda başlaması planlanıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve hikayesi ünlü isim Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin ünlülerle dolu kadrosuna son zamanlarda hızlı bir çıkış yapan ve yapımcıların listesine adını yazdıran genç oyunculardan Tarık Emir Tekin de dahil oldu. Cuma akşamlarının en çok reyting alan ve günün ilk sırasında yer alan Yalı Çapkını’nda çocukluk zamanlarında yaşadıkları travmaların etkisinde yer alan iki gencin aşkı ve evliliği konu alınıyor. Geçtiğimiz sezon zaman zaman hikayede adı gelen Halis Ağa’nın torunu karakteri için anlaşmaya varılan genç oyuncu Tarık Emir Tekin’in adı dizinin seyircisini heyecanlandırmayı başardı.

Halis Ağa’nın Torunu

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Yalı Çapkını hikayesinde zaman zaman adı geçen ve Halis Ağa’nın torunu olarak merak edilen karaktere hayat verecek oyuncu için genç isim Tarık Emir Tekin ile anlaşmaya varıldı. Yurt dışında yaşadığı bilinen ve son zamanlarda yalıya gelmesi beklenen karakterin gelmesiyle özellikle Seyran’ın ve Ferit’in gerileceği ve ikilinin arasının açılacağı tahmin ediliyor. Son dönemlerde başarılı projelerde yer alan Tarık Emir Tekin özellikle Sadakatsiz ile adını duyurmuştu. Yalı Çapkını’na yeni bir soluk ve heyecan getirmesi beklenen karakterin yalıdaki ilişkileri nasıl etkileyeceği şimdiden merak edilirken genç oyuncun hayranları oyuncunun Yalı çapkını ile yeniden setlere ve ekranlara dönmesinden son derece memnun oldular.

Cuma Zor Gün

Geçtiğimiz sezon Cuma akşamlarının başarılı ve reytingi yüksek dizisi Yalı Çapkını OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlandı. Aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımı olma başarısını gösteren dizinin rakipleri ise oldukça güçlü yapımlar olarak dikkatleri çekti. Bu sezon özellikle Kana D ekranlarında 17 sezon boyunca Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar’ın geri dönmesiyle oldukça zor bir gün olan Cuma gününde, Star Tv’nin Yalı Çapkını, Show Tv’nin Kızılcık Şerbeti, Atv’nin Ateş Kuşları ve Kanal D’nin Arka Sokaklar’ı büyük bir reyting yarışına girecek.

13-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar