Kanunsuz Topraklar'daki gizemli oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı

Kanunsuz Topraklar'daki gizemli oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı
Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrolde olduğu Kanunsuz Topraklar dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Kanunsuz Topraklar'daki gizemli oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak yayına başlayan Kanunsuz Topraklar ilk iki bölümle beğeni toplamayı başardı. Ünlü oyuncular Esra Bilgiç ve Uğur Güneş Kanunsuz Topraklar'da başrolleri paylaşıyor. Zonguldak'ta yaşanan bir madenci hikayesi olan Kanunsuz Topraklar dönem dizisi olarak sezona iddialı başladı. Fox Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm fragmanında görülen mavi gözlü oyuncunun kim olduğu merak ediliyordu. O oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı. Kanunsuz Topraklar 3. Bölümde kadroya dahil olan isim Hazar Motan oldu.

Kanunsuz Topraklar'a yeni bir oyuncu katıldı

Gold Film tarafından büyük bir prodüksiyonla çekilen Kanunsuz Topraklar sezona başarılı bir giriş yaptı. Oyuncu kadrosu güçlü olan Kanunsuz Topraklar'da 1939'ların maden işçileri ve maden patronlarının yaşadığı hikaye anlatılıyor. Dizinin başrollerini Esra Bilgiç ve Uğur Güneş paylaşıyor. Yönetmen Faruk Teber'in olduğu Kanunsuz Topraklar dizisinin yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor. Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Onuryay Evrentan'ın kadrosunda yer aldığı Kanunsuz Topraklar'a yeni bir oyuncu daha katıldı. Güzel oyuncu Hazar Motan Zonguldak'ta çekilen dönem dizisi Kanunsuz Topraklar kadrosunda. Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm 2. Fragmanı'nda mavi gözleri görünen oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor.

Güzel oyuncu Kanunsuz Topraklar'da

Kanunsuz Topraklar dizisi sezonun en özenli dizilerinden biri olarak seyirci karşısına çıktı. Çekim mekanları ve dönem kostümleri ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar'da Esra Bilgiç'in tarzı da çok beğenildi. Zengin bir madencinin kızı Gülfem'i canlandıran Esra Bilgiç'e maden işçisi Davut karakteriyle Uğur Güneş eşlik ediyor. İlk iki bölümü ile dikkat çekmeyi başaran Kanunsuz Topraklar 13 Ekim Çarşamba akşamı 3. Bölümüyle ekranda olacak. İlgiyle izlenen diziye Hazar Motan da katıldı. Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Motan diziye renk getirecek. Kanunsuz Topraklar kadrosuna ilerleyen bölümlerde yeni oyuncuların da katılacağı biliniyor.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar