Artvinli Dizisi nerede çekiliyor?

Artvinli Dizisi nerede çekiliyor?
Kanal D'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Artvinli nerede çekiliyor? Dizi ekibi çekim yapmak için bakın hangi illere gidecek

Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği Kanal D ekranlarında mart ayında başlaması beklenen Artvinli dizisinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. Senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alacak. Başrollerinde Ozan Dolunay, Fikret Kuşkan Mine Tugay , Başak Köklükay, Berker Güven ve İdris Nebi Taşkan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, isminden anlayacağımız üzere Artvin şehrine tanıklık edecek. Son yıllarda İstanbul dışında çekim yapan ve Türkiyenin farklı kültürlerine, farklı yaşamlarına ayna tutan diziler büyük ilgi görüyor. Artvinli dizisi de 3 farklı şehirde çekimlerine devam edecek.

Daha önce Nefes Nefese dizisine ev sahipliği yapan Hatay ilini bu sefer Artvinli dizisinin ilk bölümlerinde izleme fırsatı bulacağız. Diğer taraftan Fikret Kuşkan'ın canlandıracağı Agah Karaçay karakteri İstanbul'da bir yalıda yaşıyor. Daha sonrasında çekimler İstanbula taşınacak. Agah Bey'in yeğeni Nedim'e uygun bir kısmet bulmak için Artvin'e kız bakmaya gidilmesiyle dizinin Artvin macerası başlayacak.

Türkiye'nin en güneyinden en kuzeyine kadar gidip seyirciye görsel ve kültürel şölen yaşatacak olan Artvinli dizisinin konusu ve karakterleri;

Zengin bir aile olan Karaçay ailesi İstanbulda boğazın kıyısında bir yalıda yaşamaktadır. Yalı'nın babası Agah Karaçay tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni Nedim için üzgündür ve ona memleketi Artvin'den uygun bir eş bulmak ister.

Agah Karaçay (Fikret Kuşkan): İstanbul'da boğaza nazır yalısında yaşayan zengin bir adamdır. Memleketi ise Artvindir.

Cenk Karaçay (Ozan Dolunay): Agah Bey'in oğludur. Oldukça yakışıklı bir genç olan Cenk, Amerika'da aldığı eğitimini bitirip İstanbul'a geri dönmüştür.

Şeniz Karaçay (Mine Tugay): Agah Bey'in eşidir. Oğluna çok düşkündür ve eşinin tekerlekli sandalye ile yaşayan yeğeni Nedim'den hoşlanmaz.

Damla Karaçay (Simay Barlas): Agah Bey'in kızıdır.

Nedim (Berker Güven): Agah Bey'in hayırlı bir kısmet bulmak istediği yeğenidir.

Seher (Başak Köklüay)

Civan (İdris Nebi Taşkan): Seher'in oğludur.

Cemre (Sera Kutlubey): Seher'in büyük kızıdır.

Ceren (Zeynep Tuğçe Bayat): Seher'in küçük kızıdır.

 

 

 

03-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar