Aşela Demir Arka Sokaklar’a Konuk Oyuncu Olarak Katıldı

Aşela Demir Arka Sokaklar’a Konuk Oyuncu Olarak Katıldı
Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Kanal D’nin Arka Sokakları’na yeni ve genç bir isim olan Aşela Demir konuk oyuncu olarak dahil oluyor.

Cuma akşamlarının 16 sezondur değişmeyen tek yapımı olan Arka Sokaklar bu sezonda aynı gün ve saatinde sevenleriyle buluşuyor. Tam 16 sezondur ekranlarda olan dizi bugüne kadar tam 6 kez dalya dedi. Kendisiyle birlikte başlayan diziler uzun yıllar önce ekranlara veda ederken ve hatta arşivlerde unutulurken arka Sokaklar yayın hayatına başarıyla devam ediyor. Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan dizi ilk günden itibaren aynı çekirdek kadroyla hikayesini anlatıyor. Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar bugüne kadar yüzlerce oyuncuyla çalıştı ve bunların pek çoğu da ilk kez bu diziyle kamera karşısına geçti. Bu yönüyle bir okul niteliği de gören Arka Sokaklar’a yeni bir oyuncu daha katılıyor. Güzel ve genç isim Aşela Demir diziye Suzan karakteriyle konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Aşela Demir’in Suzan olarak bir örgüt üyesini canlandıracağı öğrenildi.

Aşela Demir Suzan Olarak Arka Sokaklar’da

Erler Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde yeni bir oyuncu hikayeye dahil oluyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin’in bulunduğu kadroya Aşela Demir Suzan karakteri olarak dahil oldu. Dizinin bu hafta yayınlanacak 618. Bölümünde yer alacak oyuncu yaptığı açıklamada “birçok farklı rolde oynadım ama ilk defa bu kadar ters köşe bir karakterle seyirci karşısına çıkıyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncunun dizide örgüt mensubu bir kadına hayat vereceği öğrenildi. Arka Sokaklar bu Cuma 618. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Aşela Demir Kimdir?

Genç ve güzel isimlerden biri olan ve sektörde yeni yeni boy göstermeye başlayan Aşela Demir 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Haliç Üniversitesinden mezun olan Aşela Demir ilk olarak İz Bırakanlar adlı dizide yer almıştır. Daha sonra Azra adlı sinema filmiyle setlerde yer alan oyuncu son olarak Malazgirt 1071 filminde rol almıştır. Oyuncunun Arka Sokaklar’da nasıl bir performans sergileyeceği ve hikayesi merak edilmektedir.

09-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar