Bade İşçil ve Deniz Çakır'ın başrolde yer aldığı dizi geliyor!

Bade İşçil ve Deniz Çakır'ın başrolde yer aldığı dizi geliyor!
GAİN platformunda ekrana gelecek Aslında Özgürsün dizisi başrole Bade İşçil ve Deniz Çakır isimlerini taşıyor. Diziden ilk tanıtım geldi.

Bade İşçil ve Deniz Çakır ikilisini başrole taşıyan çok konuşulacak dizi geliyor. Dijital platform GAİN için çekilen Aslında Özgürsün dizisi çok yakında izleyicilerle buluşacak. Şimdiden fazlasıyla merak edilen diziden ilk tanıtım videosu geldi.

Bade İşçil ve Deniz Çakır'lı Aslında Özgürsün dizisinden tanıtım yayınlandı

2021 yılıyla beraber hizmet vermeye başlayan GAİN, son dönemde orijinal içeriklerini arka arkaya ekrana getiriyor. İlk olarak geçtiğimiz yıl Engin Günaydın ve Devin Özgün Çınar'ın başrolde yer aldığı 10 Bin Adım dizisini yayınlayan platform kısa bölümlü ve süreli mini dizileriyle dikkat çekiyor. Bunlara şimdi de Aslında Özgürsün dizisi eklenecek. Başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşçil gibi isimleri gördüğümüz Aslında Özgürsün dizisinden ilk tanıtım videosu geldi.

Witchcraft imzası taşıyan ve GAİN'den yayınlanacak Aslında Özgürsün dizisinin yayınlanan tanıtım videosu izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdı. Tanıtımda hikayeyle ilgili herhangi bir detay yer almazken ve sadece başrolde yer alan oyuncular bir platformda yer alıyor. Bu sebepten ötürü herkes diziyle ilgili oldukça meraklandı. Bade İşçil ve Deniz Çakır isimlerinin yanı sıra pek çok yıldız isim de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Aslında Özgürsün dizisiyle ilgili bilgiler

Başroldeki isimlere ek olarak Nükhet Duru, Nükhet Duru, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Saygın Soysal, Berk Cankat, Aslı İçözü, Nurhan Özenen, Ecrin Bolkar, Sergen Deveci, Alican Yücesoy ve Burak Yamantürk dizinin oyuncu kadrosunda diğer isimler.

10 Bin Adım, 500T, Ayak İşleri, Beni Kendimden Koru, Bizi Ayıran Çizgi, Duran, Hamlet, Özelden Yürüyenler, Senkron, Terapist gibi orijinal dizileri ekrana getiren GAİN, şimdi de Aslında Özgürsün dizisiyle abonelerinin karşısına çıkıyor. Kısa ve kendine has dizileri izleyiciler tarafından beğeni toplayan yayın platformunun yeni dizisinin nasıl geri dönüşler alacağı merak ediliyor. Duygu Asena tarafından kaleme alınan "Aslında Özgürsün" kitabından televizyona uyarlanacak. 

Tanıtım videosundan hemen sonra dizinin ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Aslında Özgürsün dizisinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili herhangi bir detay bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili GAİN ve yapım şirketi daha fazla bilgi paylaşılacaktır.

09-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar