Pelin Abay Son Nefesime Kadar Dizisinde

Pelin Abay Son Nefesime Kadar Dizisinde
Son Olarak Dünya Hali adlı yapımla seyirci karşısına çıkan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Abay Son Nefesime Kadar dizisinin kadrosuna katıldı.

Pastel Film tarafından Fox Tv ekranları için Happy Valley adlı yabancı bir diziden uyarlanan Son Nefesime Kadar yayınlanan ilk iki bölümünde seyirciden tam not alırken sektörün önde gelenleri tarafından da beğenildi. Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde bir polis olarak yer aldığı dizide Komiser Mihri kızının ölümünden sorumlu tuttuğun bir kişinin hapisten çıkmasıyla alt üst olan hayatını yeniden toparlamaya uğraşmaktadır. Bu arada da çocuklarını korumaya çalışmaktadır. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Son Nefesime Kadar’ın kadrosunda Nurgül Yeşilçay’a, Emre Kınay, Ertan saban, Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin 3. Bölümünden itibaren ise kadroya usta oyuncu Pelin Abay dahil oluyor.

3. Bölümde Pelin Abay Rüzgarı Esecek

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Son Nefesime Kadar seyirci tarafından beğenildi. Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan ve ilk iki bölümü yayınlanan dizinin 3. Bölümü bu akşam ekrana gelecek. Pastel Film tarafından yabancı bir diziden uyarlanan dizinin 3. Bölümünden itibaren genç ve güzel oyuncu Pelin Abay diziye dahil oluyor. Güzel oyuncu diziyle ilgili açıklamasında dizinin uyarlandığı diziye atıfta bulunarak “Happy Valley’i daha önce izlemiştim. Böyle etkileyici bir hikayeye sahip projede yer alıyor olmak beni mutlu etti” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun dizide etkili bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı ve dengeleri değiştirecek bir hikayesinin olacağı öğrenildi. Oyuncunun Son Nefesime Kadar dizisi için yeni bir imaja büründüğü ve bu halinin sevenlerini bir hayli şaşırtacağı öğrenildi.

Pelin Abay Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu 7 Haziran 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Pelin Abay bugüne kadar pek çok yapımda ve tiyatro oyununda yer almıştır. İlk olarak Vatanım Sensin adlı yapımla kamera karşısına geçen oyuncu daha sonra Gülizar, Zümrüdüanka, Atiye ve Dünya Hali adlı yapımlarda yer almıştır. Şu ana kadar rol aldığı yapımlarda başarısıyla göz dolduran oyuncunun yeni dizisi Son Nefesime Kadar’da nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

09-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar