Asena’nın babası hayatını kaybetti

Asena’nın babası hayatını kaybetti
Bir dönemin en meşhur dansçılarından olan ünlü oryantal Asena Çakmak’ın babası Burhan çakmak 85 yaşında hayatını kaybetti.

Bir döneme damgasını vuran ve televizyon ekranlarında yayınlanan müzik ve eğlence programlarında sahne alan ünlü isim Asena’nın babası Burhan çakmak 85 yalında hayata veda etti. Son zamanlarda ünlüler arasında hayatını kaybeden ya da yakını kaybedenlerin sayısı oldukça arttı. Magazin basını ve internet haber sitelerinde gündemin mutlaka bir yerinde olan bu gelişmelere son olarak ünlü oryantal Asena’nın babası Burhan çakmak da eklendi. Eşiyle birlikte Didim’de yaşayan ünlü ismin babası geçtiğimiz gün hayata veda etti. Yaklaşık 3 aydır yaşlılığa bağlı sebeplerle hastanede tedavi gören Asena’nın babası Burhan çakmak yapılan tüm tedavi ve müdahalelere cevap vermedi ve 85 yalında hayata veda etti. Babasının hayatını kaybettiğini öğrenen ünlü isim Asena Didim’e gelirken babasının cenazesinde oldukça üzgün olduğu ve sık sık gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Yaşlılığa bağlı sebepler

Bir dönemin ünlü isimlerinden Asena adıyla meşhur olan ünlü oryantal Asena Çakmak’ın babası Burhan Çakmak yaşadığı Didim’de 85 yaşında hayata veda etti. Üç aydır hastanede tedavi gören ünlü ismin babası tedavilere cevap vermedi ve hayatını kaybetti. Didim’e gelen ünlü isim Asena burda babasının cenazesine katıldı. Cenaze sırasında oldukça üzgün olduğu görülen Asena’nın annesiyle yan yana taziyeleri kabul etti. Didim’e eşi Hasan Dere ile birlikte gelen Asena’nın cenaze sırasında sık sık ağladığı görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından ünlü ismin babası Burhan Çakmak’ın cenazesi Denizköy mezarlığında toprağa verildi. Ünlü isim cenaze sırasında yaptığı açıklamada “baba acısı ne diyebilirim ki çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Asena ve annesi cenaze sırasında birlikte taziyeleri kabul etti.

Asena kimdir?

Bir dönemin en meşhur isimleri arasında yer alan ve televizyonlarda yayınlanan eğlence programlarında oryantal olarak sahne alan ünlü oryantal Asena Çakmak 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Asena Çakmak 1998 yılında profesyonel olarak dans etmeye başlamıştır. İlk kez Mustafa Topaloğlu ile televizyon ekranlarına çıkan Asena bu tarihten sonra sık sık müzik ve eğlence programlarında yer almaya başlamıştır. Oryantal dans alanında en iyiler arasında bulunan ünlü isim bu dansı meslek haline gelmesinde büyük katkı sunmuştur. Dans dışında oyunculuk ve şarkıcılıkta yapan Asena’nın beş adet albümü bulunmaktadır.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar