Burcu Kıratlı’nın partneri belli oldu

Burcu Kıratlı’nın partneri belli oldu
03 Medya ile el sıkışan ve bu şirketin Fox Tv için hazırlayacağı Yıldızlar Bana Uzak adlı dizide rol alacak olan Burcu Kıratlı’nın partneri belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Kara Orman adlı diziyle ekranlara yeniden döneceği belli olan ünlü ve güzel isim Burcu Kıratlı’nın yer alacağı projenin adında değişikliğe gidildi. Hikayesinde revizyon yapılan ve adı Yıldızlar Bana Uzak olarak değiştirilen dizi 03 Medya ve Ortaks Yapım tarafından birlikte hazırlanıyor. Şimdilik senaryo ve cast çalışmalarının yapıldığı dizi bu sezon pek çok dizi siparişi veren Fox Tv’de yayınlanacak. Burcu Kıratlı’nın kadın başrol olarak yer alacağı dizide ünlü oyuncuya eşlik edecek erkek başrol adayları arasında yapılan görüşmeler sonunda bu isme de karar verildi. Yakında çekimlere başlaması planlanan ve Ercan Uğur tarafından hikaye ve senaryosu kaleme alınan Yıldızlar Bana Uzak adlı dizinin erkek başrol oyuncusu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta adlı diziyle ekranlara gelen genç ve başarılı oyunculardan Furkan Andıç oldu.

Furkan Andıç Yıldızlar Bana Uzak dizisinde

03 Medya ve Ortaks Yapım tarafından hazırlıkları başlatılan ve senaryosunu Ercan Uğur’un kaleme aldığı ilk adı kara Orman olan ve şimdi Yıldızlar Bana Uzak adını alan dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer alacağı projenin erkek başrolü olarak ise son dönemin başarılı isimlerinden Furkan Andıç ile anlaşmaya varıldı. Televizyon ekranında son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta adlı proje ile ekrana gelen internet yayın platformu BluTv’de de Bozkır dizisinin ikinci sezonunda rol alan genç oyuncunun sevenleri bu son gelişmeden oldukça memnun oldu. Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç birlikteliği ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Furkan Andıç Kimdir?

Dizi ve filmlerin son dönemdeki başarılı oyuncularından olan ve birbirinden başarılı yapımlarda yer alan genç oyunculardan Furkan Andıç yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim alan Furkan Andıç daha sonra dizi ve sinema filmi setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Furkan Andıç’ın rol aldığı yapımlar arasında, Kolej Günlüğü, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Kardeş Çocukları, Çatı Katı Aşk, Kara Tahta ve Bozkır bulunmaktadır.

09-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar