Tüp bebek tedavisi gören Asena geçmişini sildirdi

Tüp bebek tedavisi gören Asena geçmişini sildirdi
Ünlü oryantal sanatçısı Asena anne olmaya hazırlanırken geçmişinden de kurtulmaya çalışıyor. Tüp bebek tedavisi gören Asena geçmişini sildirdi.

Ünlü oryantal Asena anne olmaya hazırlanıyor. Bir dönemin en çok izlenen oryantallerinden biri olan Asena anne olmak için tüp bebek tedavisine başladı. Bu stresli süreçte kendisini manevi olarak etkilediği için Asena mahkemeye başvurdu. Mahkemeye, eşiyle eski görüntüleri ve haberleri nedeniyle tartışmalar yaşadığını belirten Asena, manevi olarak yaralandığını da ekledi. Günaydın gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi Hakimliği'ne başvuran Asena, evlenmeden önce verdiği pozları sildirme talebinde bulundu.  

Asena evlenmeden önceki pozlarının silinmesini talep etti

Danslarıyla bir döneme damga vuran Asena anne olmaya hazırlandığı için geçmiş pozlarını sildirmek istiyor. Özellikle geçmişte İbo Show'daki danslarıyla her hafta ekranda olan Asena, "Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçmişteki haberlerle yıpranıyorum, içeriklerin kaldırılması gerekiyor" ifadelerini kullanarak mahkemeye başvurdu. Asena'nın talebini inceleyen hakimlik 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazanıldığına hükmetti. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Asena'nın talebini kabul etti.

Asena kiminle evlendi?

Asena uzun süre ekranda dansıyla yer almıştı. Birçok programa hem dansçı hem de jüri olarak katılan Asena 2017 yılında Hasan Dere ile evlendi. Evliliğinin ardından daha sade bir hayat yaşamayı tercih eden Asena dans hayatını da noktaladı. Asena oryantal yaptığı yıllarda sık sık ekranda yer almış ve sanatçı İbrahim Tatlıses'in programlarında sahne almıştı. Daha sonra ayağından vurulan Asena, sağlık sorunları nedeniyle bir süre dansa ara vermiş daha sonra tekrar başlamıştı. Hasan Dere ile evliliğinin ardından bir dans okulu açan Asena daha sade bir hayat yaşamayı tercih etmişti. Anne olmak için tüp bebek tedavisine başlayan Asena mahkemeye başvurarak daha önceki yaşamına ait görüntülerin silinmesini istedi.

Ünlü oryantal Asena 1977'yılında dünyaya geldi. Almanya ve Türkiye arasında büyüyen Asena'ya çocukluk yıllarında babaannesi baktı. Tam adı Asena Onur Çakmak olan Asena aslen Rizelidir. Asena oryantal dans alanında uzmanlaştı ve birçok programa hem dansçı hem de jüri üyesi olarak katıldı. Bir dans okulu da açan Asena Hasan Dere ile evlenerek Almanya'da yaşamaya başladı.

02-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar