Aşk 101'de koronavirüs şoku! 8 kişi virüse yakalandı! Sete ara verildi!

Aşk 101'de koronavirüs şoku! 8 kişi virüse yakalandı! Sete ara verildi!
Koronavirüs salgınının yeniden artması herkesi endişelendirirken Aşk 101 setinden korkutan bir açıklama geldi. Aşk 101'de korona şoku! 8 kişi koronavirüse yakalandı!

Çin'de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tam hafifledi derken artan hasta ve ölüm oranları salgının geri döndüğünün işaretini veriyor. Birçok sektörü etkileyen salgın 2020 Mart ayında Türkiye'de de görüldü ve alınan önlemlerle kontrol edilmeye çalışıldı. Koronavirüs (Covid- 19) salgınından etkilenen sektörlerden biri de dizi ve film setleri oldu. Salgın sebebiyle geçen sezon birçok dizi setini durdurdu ve çekimlere ara vermek durumunda kaldı. Yeni sezonun başlamasıyla yeniden setlere çıkan ekipleri korkutan bir haber ise son dönemin sevilen dizileriden Aşk 101 setinden geldi. Yapılan açıklamaya göre Aşk 101'de dizi ekibi ve oyunculardan 8 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Aşk 101'de 3 oyuncu koronavirüse yakalandı

Ay Yapım'ın son dönemde hayata geçirdiği yeni projesi Aşk 101'de korkutan bir gelişme yaşandı. Netflix'te yayınlanan Aşk 101 setinde çalışan 5'i teknik ekip çalışanı ve 3'ü oyuncu olmak üzere 8 kişinin rutin olarak yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı. Yapım şirketi tüm ekibe tekrar test yapılacağını açıkladı. Aşk 101'de teknik ekip çalışanları dışında sevilen oyuncular Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı koronavirüse yakalanan isimler oldu.

Sinema Tv Sendikası açıklama yaptı

Setlerin salgın döneminde çalışıp çalışmaması noktasında çeşitli görüşler varken yaşanan son hadise hem oyuncuları hem de set çalışanlarını endişelendirdi. Aşk 101 setinde yaşanan pozitif vakaların ardından Sinema Tv Sendikası da sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. "Öncesağlıksonraçekim" etiketiyle paylaşılan açıklamada virüse yakalanan Aşk 101 çalışanlarına geçmiş olsun dilekleri sunuldu.

Aşk 101 setine ara verildi

Sinema Tv Sendikası açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Aşk 101 dizi film çekimleri sırasında 5'i teknik ekip çalışanı, 3'ü oyuncu olmak üzere toplam 8 kişinin Covid- 19 testi pozitif çıkmıştır. Meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Aldığımız bilgilere göre; pozitif vakalar yapım şirketinin 04.08.2020 tarihinde ekibe uyguladığı rutin testler sırasında çıkmış olup, sete ara verilmiştir. 08.09.2020 tarihinde ise bütün ekibe tekrar test yapılacağı tarafımıza iletilmiştir. Yapım şirketi ve çalışanlar ile iletişimde olduğumuzu belirtmek isteriz."

07-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar