Aşk-ı Memnun'un yeni Nihal'i belli oldu!

Aşk-ı Memnun'un yeni Nihal'i belli oldu!
Kanal D ekranlarına damgasını vuran Aşk-ı Memnun'un yeni versiyon çekimleri başladı. Aşk-ı Memnun yeni Nihal kim oldu? Yeni Nihal Ziyagil'i kim canlandıracak?

Kanal D ekranlarında bir dönem adeta fırtına gibi esen dizi Aşk-ı Memnu'nun yeni versiyon çekimleri başladı. Dizinin yeni versiyonunda karakterleri hangi oyuncuların canlandıracağı merak konusu oldu. Aşk-ı Memnu'nun başrol oyuncuları Bihter ve Behlül'ün yerine gelen isimler belli olurken, akıllarda 'Yeni Nihal kim olacak?' sorusu canlandı. İşte Aşk-ı Memnu'nun yeni Nihal'i..

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu, yıllar önce dizi olarak ekranlara damgasını vurmuştu. Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen dizinin başarısı hala devam ediyor. Büyük başarı elde eden dizi şimdi ise dönem filmi olarak yeniden izleyici karşısına çıkacak. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisi 'Bihter' adıyla beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Hazırlıkları devam eden Aşk-ı Memnu'nun yani Bihter'in oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. TAFF Pictures Netflix için çekeceği filmin Bihter'ini Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, Behlül'ün kim olacağı hala tartışılıyor. Behlül'ü canlandırması için konuşulan isimler arasında Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum ve Deniz Can Aktaş gibi yakışıklı oyuncular yer alıyor. Bakalım TAFF Pictures, yeni Behlül için hangi isime karar verecek. Bihter ve Behlül'ün merak edilen isimler arasında yer alırken, bir diğer merak edilen isim de Nihal oldu. Aşk-ı Memnu yeni Nihal kim olacak? Yeni Nihal'i hangi oyuncu canlandıracak? Yeni Nihal kim? İşte detaylar..

YENİ NİHAL KİM OLDU?

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bihter filminin yeni Nihal'i için televizyon dünyasının genç ve yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir'le imza aşamasında olunduğu öğrenildi. Filmde 'Bihter'i Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, Behlül ve diğer karakterler için görüşmeler sürüyor. Genç oyuncu Helim Kandemir'i daha önce İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarda izleyici karşısına çıktı.

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyuncu şuan orta öğretim eğitimine devam ederken diğer yandan Icon Talent ile çalışıyor. Helin Kandemir, 2013 yılında 'Ötesiz İnsanlar' dizisinde canlandırdığı Pelin Akıncı karekteri ile kameralar karşısına çıktı. Bu yapımın ardından Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin reklam filmlerinin yanı sıra İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi bir çok yapımda da yer aldı. 

25-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar