Oyuncu çift ‘Yalnız Kalpler’de

Oyuncu çift ‘Yalnız Kalpler’de
Diziye sadece Serkan Melikoğlu değil Melikoğlu’nun kareograf, oyuncu ve bale eğitmeni olan eşi Asena Melikoğlu’ dadahil oluyor

Yalnız Kalpler'e katılan yeni oyuncular kim? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?Dizinin konusu ne?Yalnız Kalpler nerelerde çekiliyor?Dizinin senaristi ve yönetmeni kimdir?Merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda.İşte detaylar...

Oyuncu çift ‘Yalnız Kalpler’de

Fox TV’nin yeni günlük dizisi Yalnız Kalpler’e yeni soluk olacak gelişmeler yaşanıyor. Diriliş Ertuğrul, Şevkat Yerimdar, Beni Affet gibi dizilerde, Turkuaz Yapım’ın Fatih filminde oynayan Serkan Melikoğlu Yalnız Kalpler ile ekranlara güçlü bir dönüş yapmak istiyor. Diğer bir sürpriz haber ise diziye sadece Serkan Melikoğlunun değil Melikoğlu’nun kareograf ve bale eğitmeni olan eşi Asena Melikoğlu’nun da diziye dahil olacağı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü şeref derecesiyle bitiren Serkan Melikoğlu aynı zamanda Ankara’da kurduğu Kulis Sanat Tiyatrosu’nda eşiyle oyunlar sergiliyor.

Yalnız Kalpler yurtdışında da yayınlanacak mı?

9 Ocak Pazartesi saat 18.00’de ilk bölümüyle ekrana gelen yapımcılığını Bros Film’in, yaptığı Fox TV’nin yeni günlük  dizisi  “Yalnız Kalpler” yurt dışında da  “LonelyHearts” ismiyle birçok ülkede yayınlanacak.

Dizi nerelerde çekiliyor?

Çok güzel manzaralar eşliğinde uçan balonlar ile Kapadokya’da özellikle Nevşehirde ve başkent Ankara’da çekimleri süren dizinin  proje tasarımı Selim Erkul üstleniyor. Senaryosunu Eylem Akın’ın kaleme aldığı “Yalnız Kalpler” dizisinin yönetmen koltuğunda Cevriye Demir oturuyor.

Dizi konusu

Nevşehir, Kapadokya’da geçirdikleri unutulmaz bir günün ardından Teoman ve Ayda birbirlerinin izini kaybederler. Sürpriz bir şekilde üç yıl sonra Ankara’da karşılaşırlar. Fakat Ayda’nın yeni bir arkadaşı vardır ve bu arkadaşı Teoman’ın kuzeni çıkar. Ayda annesinin kendisine yaptığı baskılara dayanamaz haldedir. Teoman ise aşkı ile ailesi arasında kalmış dururmdadır.

Diğer yandan üvey annesi Fatma ve Fatma’nın kızı Nazlı’nın hırslarıyla baş etmek durumunda olan Kumru kardeşini korumak ve iyi bir hayat sağlamak istemektedir. Nazlı’nın bir saplantı haline getirdiği Ozan Şef babaannesine bakmak için işe girer. Ozan’ın işe başlaması Kumru’nun hayatını baştan sona farklı yöne doğru yönlenmesine neden olur

Yalnız Kalpler dizisi oyuncu kadrosu;

Sena Şahin, Taygun Sungar, Elif Gülhan, Furkan Kapsız, Bengü Gürses, Serkan Melikoğlu, Dilek Bozkurt, Ezel Salık, Yasemin Çıtak, Elmas Evşen Topçuoğlu, Ceylin Ece Kavurkacı, Ayça Özvardar, Nermin Uğur, Mehtap Öztepe, Özlem Boyacı, Nusret Şenay.

25-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar