Aşk Laftan Anlamaz yeniden ekranlarda!

Aşk Laftan Anlamaz yeniden ekranlarda!
Romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisi geçtiğimiz haftalarda final bölümü ile sevenlerine veda etmişti. Peki Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeniden mi ekranlara gelecek? Aşk Laftan Anlamaz dizisi devam edecek mi? Aşk Laftan Anlamaz dizisi izle.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi son bölümü ile izleyicilerine veda etmişti. Aşk Laftan Anlamaz sevenleri bu duruma çok üzülürken müjdeli haber geldi. Aşk Laftan Anlamaz yeniden ekranlara mı gelecek? Aşk Laftan Anlamaz final bölümü izle. Aşk Laftan Anlamaz bitti mi? Aşk Laftan Anlamaz final mi yaptı? Aşk Laftan Anlamaz neden bitti? gibi soruları merak edenler için Aşk Laftan Anlamaz dizisi ve tüm detaylar...

Son bölümü ile final yapan Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeniden ekranalra geliyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisi dört ülkede daha ekranlara gelecek. 'Hayat' adıyla yayınlanması planlanan dizi Arnavutluk, Pakistan ve Afganistan'da yayınlanması için anlaşma tamamlandı. Dördüncü ülke Hindistan ile ise anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğu alınan bilgiler arasında.

Inter Medya kurucusu olan Can Okan  "Türk dizilerinin global markette oldukça popüler olduğu bu zamanda Hayat gibi dramedilerin dünyada güçlü sonuçlar elde edeceğine yakın gelecekte pek çok yere daha satışının yapılacağını inanıyoruz." dedi.

2016 yılının Haziran ayında ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayan dizi Show Tv ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devame diyordu. Ancak 19 Şubat 2017 tarihinde final yapma kararı alan Aşk Laftan Anlamaz diziisi dört ülkede yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Aşk Laftan Anlamaz oyuncuları

Burak Deniz - Murat

Hande Erçel - Hayat

Merve Çağıran - İpek

Özcan Tekdemir - Aslı

Oğuzhan Karbi - Doruk

Demet Gül - Tuval

Tuğçe Karabacak - Didem

Süleyman Felek - Kerem

Betül Çobanoğlu - Derya

Cem Emüler - Nejat

Evren Duyal - Fadik

Sultan Köroğlu Kılıç - Emine

Elif Doğan - Suna

Metehan Kuru - Gökçe

Oğuz Okul - Kemal

Gözde Kocaoğlu - Çağla

Nazan Diper - Azime

20-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar