Aşk Mantık İntikam 2. Bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 2. Bölüm izle
Aşk Mantık İntikam 2. Bölüm izle: 25 Haziran akşamında FOX TV'den ekrana gelecek olan Aşk Mantık İntikam 2. bölüm full izle.

Aşk Mantık İntikam 2. bölüm izle: Aşk Mantık İntikam dizisi 25 Haziran Cuma akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. İzleyiciler arama motorlarında son bölüm için Aşk Mantık İntikam 2. bölüm full izle gibi aramalar yapıyorlar. Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yoğun bir ilgi gördü. Milyonlarca izleyici dizinin ilk bölümünü YouTube üzerinden izledi. Yeni bölüm fragmanı da milyonlarca kişi tarafından izledi. Herkes bu akşam ekrana gelecek ikinci bölümün başlamasını bekliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin 2. bölümü FOX TV canlı yayınından izlemek bu sayfada mümkün. Ayrıca bölümü kaçırdıysanız tek parça olarak yine bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam 2. bölüm izle

FOX TV'den ekrana gelen ve No:9 Productions imzası taşıyan Aşk Mantık İntikam 2. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin ilk bölümü televizyonda önemli reyting oranları yakaladı ve internette de yoğun bir ilgi ile karşılaştı. İzleyiciler bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü hangi adreste izleyebileceğini internette araştırıyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin 2. bölümünü full izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 2. bölümünde Esra'nın tek amacı şirkete yeniden girerek Ozan'ı elde etmektir. İşindeki ilk gün hiçbir şeyin o kadar da basit olmayacağını gösterir. Esra'nın bu şekilde diretmesini istemeyen Ozan ise onu engellemeye çabalar. Bir yandan da Çağla, Ozan ile Esra'nın iş yerindeki ilişkilerini sorgular. Çınar da babası tarafından zorla stajyer olarak çalıştırıldığı için kovulmak için fırsat kollar ancak Esra'nın da orada çalıştığını öğrenmesiyle birlikte çilesi en azından çekilir olur. Mahalledeki Zümrüt ile Menekşe'nin arasındaki gerilim sürer. Ekrem de ailesinin iyi anlaşamadığı bir ailenin kızı Elif'e aşık olunca işler ilginçleşir. Zümrüt, Ozan'ı mahalledeki biriyle evlendirerek onu Esra'dan uzaklaştırabileceğini düşünür. 

Aşk Mantık İntikam oyuncuları

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi isimler rol alıyor.

25-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar