Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm İzle

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm İzle
Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm İzle; Fox Tv’de yayınlanan ve bu akşam 28. bölümüyle yayınlanan Aşk Mantık İntikam’ın 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşk Mantık İntikam 28. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat ve Süleyman Atanısev’in rol aldığı Aşk Mantık İntikam bu akşam saat 20.00’da 28. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Verilen aranın ardından yeniden seyircisiyle buluşan dizi yaz sezonundan kalan son dizi olarak dikkatleri çekiyor. Romantik komedi türünde ele alınan dizi özellikle genç kitleye hitap ederken kanalında Cuma akşamlarının ortalama bir reytingle yayın yapan dizilerinden birini oluşturuyor. Zaman zaman final yapacak söylentileriyle gündeme gelen Aşk mantık İntikam bu akşam 28. Yeni bölümüyle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

No 9 Prodüction tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Aşk mantık İntikam yılbaşından önce yayınlanan son bölümünden sonra bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ayaz’ın teklifiyle köşeye sıkışan Esra her şeyi Ozan’a anlatmaya karar verir. Bunu öğrenen Çınar, Esra ve Atlas’ı kaybetmemek için Ayaz’a geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunur.

Aşk Mantık İntikam 28. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

No 9 Prodüction tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan Aşk Mantık İntikam ekran yolculuğuna devam ediyor. Yılbaşı arasının ardından bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ozan, hayatının en büyük şaşkınlığını yaşamaktadır. Esra ile yüzleştiğinde oğlunu yıllardır kendisinden sakladığı için ona çok kızar. Esra ise son yaşananlardan sonra Çınar’ı terk ederek aile evine yerleşir. Atlas için oynamak zorunda kaldığı evlilik oyununu daha fazla sürdüremeyecektir ve bunun için boşanmaya karar verir. Esra boşanmakta ne kadar kararlı ise Çınar’da ayrılmamakta bir o kadar kararlıdır. Öbür taraftan Mert tehlikesini savuşturmayı başaran Çağla, Ozan’ın içinde bulunduğu durumdan faydalanmaya çalışır ancak olaylar kendi aleyhine döner. Ozan’ın boşanma davasında yaptığı beklenmedik hamle ise herkesin hayatını kökten değiştirecektir. Aşk Mantık İntikam bu akşam 28. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar