Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm İzle

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm İzle
Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm İzle; 19 Kasım Cuma 22. Bölümüyle ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 22. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşk Mantık İntikam 22. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu ve Mehmet Korhan Fırat’ın rol aldığı Aşk Mantık İntikam bu akşam 22. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına yaz sezonunda başlayan ve halen seyirciyle buluşmaya devam eden romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam Cuma akşamlarının keyifle seyredilen yapımı olmaya devam ediyor. Yaz sezonunda başlayan ve devam eden iki diziden biri olan başarılı yapım her bölümünde özellikle genç kitlenin ilgisini çekmiş ve ekrana bağlamış durumda. Fox Tv ekranlarında keyifle seyredilen ve birbirini seven ancak terslikler ve yanlış anlamalarla bir araya gelemeyen iki kişinin hikayesini anlatan Aşk Mantık İntikam bu akşam saat 20.00’da 22. Yeni bölümüyle FoxTv ekranlarında.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve halen yayınına devam eden romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam bu akşam 22. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ozan ve Esra, Çağla’nın hamilelik haberiyle sarsılmışlardır. Çağla ise bu durum karşısında çok mutludur. Çağla artık Ozan’la birlikte yaşamaya başlayacağını düşünürken Ozan’ın hamlesiyle bir anda şoke olur. Öbür taraftan Ozan’ın, Çağla’nın hamileliği ile kuşkuları vardır. Aynı zamanda Esra’da Zeyno’dan aldığı bilgilerle Çağla’dan şüphelenmektedir ve Çağla’yı yakın takibe alır.

Aşk Mantık İntikam 22. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam bu akşam 22. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayına gelecek bölümünde Çağla’yı yakın takibe alan Esra, Çağla’nın, Mert ile buluştuğunu görmüştür. Ozan ise Çağla ile geçirdikleri geceye ilişkin araştırma yapmakta ve geceye ait bir ipucu aramaktadır. Ozan ve Esra bu arada Çağla ile ilgili şüphelerini paylaşırlar. İkisi de Çağla’nın bir şeyler çevirdiği konusunda hemfikirdir. Ozan bu durum karşısında biran önce gidip Çağla ile yüzleşmek ister ancak Esra Ozan’a engel olur. Esra daha iyi bir planla Çağla ve Mert arasında neler olduğunu bulmaya çalışmayı teklif eder. Öbür taraftan ise Mert, Çağla’yı köşeye sıkıştırmaktadır. Çağla ve Mert’in son buluşmalarında ise aynı yerde Esra ve Ozan’da vardır. Aşk Mantık İntikam bu akşam saat 20.00’da 22. Yeni bölümüyle FoxTv ekranlarında.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar