Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izle
Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izle; Aşk Mantık İntikam 2 Temmuz Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak. Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izlemek için detaylar haberde…

Ekranın yeni dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam dikkat çekmeye devam ediyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrolleri paylaştığı Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm bu akşam Fox Tv ekranında olacak. İnternet aramaları başlayan Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izlemek için en kaliteli yol burada. Farklı senaryosu ve oyucu kadrosuyla ekran serüvenine başlayan Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki canlı yayın bağlantısını kullanabilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm özeti

Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izle; Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük dörtlüsünün başrolleri paylaştığı Aşk Mantık İntikam ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Ful hd ve tek parça Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. Aşk Mantık İntikam 3. Bölümde neler olacak?

Aşk Mantık İntikam 3. Bölümde Esra hakkında yapılan suçlamaya ççok kızgındır fakat Ozan'ın gelip özür dilemesi onu yumaşatacaktır. CEO ile başbaşa yemek yeme yarışı ise Esra'nın galibiyetiyle sonuçlanacak. Fakat Ozan bu duruma çok sinirleniyor ve geceyi bozmak için elinden geleni yapıyor. Ozan'ın zor durumda kalması Esra'nın hoşuna gidiyor fakat aynı gece onları bekleyen bir sürpriz ikisini de şoke edecek… Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm tek parça izle!

Aşk Mantık İntikam 2. Bölümde neler olmuştu?

Yeni dizi Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izleyenler geçen hafta yayınlanan heyecan dolu sahnelerin sonuçlarını da görecek. Esra Ozan'ı etkilemek için şirkette çalışmaya başlasa da bu planını kolay kolay gerçekleştiremeyeceğini anlamıştı. Esra Ozan'ın tüm çabalarına rağmen pes etmiyordu. Yaşananlar ise Çağla'nın gözünden kaçmıyor. Çağla bu işte bir tuhaflık olduğunun farkında. Şirkette stajyer olarak çalışmaya başlayan Çınar ise Esra'yı görünce çok sevinmişti. Aşk Mantık İntikam duygularının hepsinin bir arada olduğu yeni dizi Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm izlemek için yukarıda yer alan canlı yayın bağlantısını kullanabilirsiniz. Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm canlı izle!

02-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar