Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Ayrılık

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Şok Ayrılık
Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve cuma akşamları seyirciyle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinde iki oyuncu diziyle vedalaştı.

Yaz dizisi olarak başlayan ve No 9 Prodüction tarafından Fox Tv için hazırlanan başarılı romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam ekran serüvenine Cuma akşamları devam ediyor. Eylül sezonunda da yayınına devam eden ve reytingleri oldukça iyi olan dizinin yayınlanan son bölümlerinde her ne kadar reyting belirgin bir düşüş yaşasa da yinede seyirciyi kendisine çekmeyi başarıyor. Başrolünde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün rol aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde beklenmeyen iki ayrılık yaşandı. Sürpriz olarak nitelendirilen bu ayrılıklarda dizinin başından beri kadrosunda yer alan iki başarılı isim diziyle yollarını ayırdı. Dizide rol alan Birgül Ulusoy ile Sibel Şişman diziye veda ettiler.

İki Oyuncu Veda Etti

Ekranların sevilen komedi ve aşk dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam dizisinde yayınlanan son bölümde beklenmeyen iki sürpriz ayrılık yaşandı. Cuma akşamları Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve yaz sezonunda başlayan diziden başarılı oyuncular Reyhan karakterini canlandıran Birgül Ulusoy ile Feraye karakterini canlandıran Sibel Şişman diziye veda ettiler. Dizinin başından beri kadroda yer alan oyuncuların diziden senaryo gereği ayrıldıkları öğrenilirken oyuncu Sibel Şişman sosyal medya hesabından ayrılığa ilişkin bir veda paylaşımı yayınlandı. Sibel Şişman paylaşımında “güzel arkadaşlarımla bol kahkahalı bir yaz geçirdim. Herkese tek tek teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun. Beni özleyin” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde dizden ayrılan Birgül Ulusoy ise diziden ayrıldığını kabul etmeyen bir paylaşımda bulundu. Dizide Reyhan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Birgül Ulusoy paylaşımında “Reyhan Korfalı dün akşamki 16. bölüm ile hikayeden ayrılmıştır. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ben de Anlamadım

Oyuncu Birgül Ulusoy diziye neden katıldığını ve neden ayrıldığını anlamadığını belirten bir takipçisine ise ilginç ve çarpıcı bir karşılık verdi. Takipçisinin “o zaman neden neyi kabul ettin ablam tam olarak? Farklı mıydı sana gösterilen senaryo” sorusunu yöneltti. Buna cevap olarak Birgül Ulusoy “Bir projeye başlanırken iyi dilekler ve iyi niyetlerle başlanır. Size karakter ile ilgili açılımlar yapılır. Sonra ne olur bilinmez. Bu konuşulanlar unutulur ve iş başka yöne dümen kırar. Bizler salak insanlar değiliz öyle langur lungur bir projeye evet diyecek” ifadelerini kullandı. Başka bir takipçinin bu kadın dizide niye vardı zaten anlamadım şeklindeki yorumuna ünlü isim “vallahi benim de bir fikrim yok” ifadelerini kullanarak cevap verdi. Aşk Mantık İntikam her Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar