Aşk ve Mavi dizisinde şok ayrılık

Aşk ve Mavi dizisinde şok ayrılık
Aşk ve Mavi dizisinde başrol Emrah diziden ayrıldı. Emrah Aşk ve Mavi'den neden ayrıldı? Yerine hangi ünlü oyuncu Aşk ve Mavi'ye katıldı? İşte tüm ayrıntılar;

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı oyuncu kadrosunda Kenan Bal, Ceneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Osman Karakoç, Uğur Uzunel, Seda Akman ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin yer aldığı ATV ekranlarının başarılı dizisi Aşk ve Mavi'de herkesi şaşırtan ayrılık yaşandı.

EMRAH AŞK VE MAVİ'DEN NEDEN AYRILDI?

74'ncü bölümüyle Cuma günü ekranlara gelen dizide Emrah'ın hayat verdiği Ali Görekçi karakteri nefes kesen bir bölümle diziye veda etti. Kulislerde bir süredir Emrah'ın aldığı ücret üzerine istediği zammın reddedilmesi üzerine diziden ayrılacağı konululuyordu. Söylemler doğru çıktı Ali Görekçi karakterine hayat veren Emrah dizinin 74'ncü bölümünde ölerek diziye veda etti.

EMRAH'IN YERİNE KİM GELİYOR?

Emrah'ın yerine diziye dahil olacak isim belli oldu. Aşk ve Mavi'nin gelecek haftaki bölümünde başarılı sanatı Keremcem Aşk ve Mavi kadrosuna dahil olacak. Fazıl Görekçi'nin gayrimeşru oğlu Yaman karakteriyle diziye dahil olacak Keremcem, dizide tüm dengeleri bozan karakter olacak.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefes kesen bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde Ali, Cemal ve Yüksel'i birlikte görür. Aralarındaki ilişkiyi öğrenmeye çalışır. Elmas'ın hamilelik haberi konakta büyük sevinç ile karşılanır ancak bir sorun vardır. Hamile olmayan, ancak herkese hamile olduğu yalanını söyleyen Elmas, çocuğunu doğurmak istemeyen bir kıza ulaşır ve çocuğunu doğurup kendisine vermesi konusunda ikna eder. Cemal ve Yüksel arasında neler olduğunu öğrenmeye çalışan Ali, Cemal'i takip eder. Takip edildiğinin farkına varan Cemal, Yüksel ile birlikte kardeşini atlatmak için plan yaparlar ama işe yaramaz. Ali tüm gerçekleri öğrenir. Ancak köşeye sıkışan Cemal daha son hamlesini yapmamıştır.

20-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar